Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 02:00 AM   #25 (permalink)
nobody007
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nobody007 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

Herkese selamlar,

Ben de sitenizi yeni buldum, 2 gündür dolaşıyorum buralarda şaşkın Önceleri kullanıcı adımla siteye girmekte sorun yaşadım ama şimdilik düzelmiş gibi gözüküyor . Çok ilginç çalışmalar var ve umarım bende de işe yarar

Başlarken birkaç hususu danışmak istiyorum:

Suçluluk ve ego ile başlayacakmışız, bunların tüm müzik versiyonlarını indirip karışık arka arkaya mı dinlemeli yoksa her ikisinden de bir versiyonu seçip arka arkaya onu mu dinlemeli? Ya da tek tek sadece suçluluk arka arkaya dinleyip, daha sonra sadece egoyu mu dinlemeli? En iyi faydayı nasıl sağlarız?

Bir de yukarıda bir başka arkadaş da sormuş, kulaklıkla yatarken hafif müzikle mi dinlemeli yoksa cd çalar vb. bir aygıttan mı dinlemeli? Müziğin sesi yüksek mi alçak mı olacak?

Son olarak çeşitli müzikler olması açısından siteden silinen kilo verme ada , suçluluk okyanus gibi versiyonların da linklerini olan arkadaşlar yazabilirler mi? dusun

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıca, Sitenin moderatörlerine ve böyle güzel bir dertleşme ortamı sağlayan herkese de içten teşekkürlerimi gönderiyorum.
nobody007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla