Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2008, 10:59 AM   #8 (permalink)
GMA
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 179
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
GMA is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sevdiğiniz Renge Göre Kişilik

Kahverengi

Kahverenginin açıklı ve koyulu birçok tonları ve fındık kabuğundan tarçın rengine kadar birçok çeşitleri vardır


Kahverengi Seven Kadınlar

Kahverengiyi seven kadınlar, geniş hayal gücünden yoksun fakat metodik olurlar. Bu kadınlarda ani ve nedensiz duygusallıklara ve parlak bir zekaya pek rastlayamazsınız. Onlar sakin, kendi halinde, sessiz sedasız olurlar. Göze pek çarpmazlar ve olağanüstü birşey yapmazlar. Ev işinden çok hoşlanan ve bulaşıkları hiç şikayet etmeden, adeta zevkle yıkayan ev kadınları daha çok kahverengiyi seven kadınlardır. Bu kadınların herhangi bir şeyi rastgele düzensiz olarak yaptıkları görülmemiştir. Onlar yaşamlarının her dönemi için önceden plan çıkarırlar. Bir programa uyarak sistemli bir şekilde çalışırlar.

Kahverengiyi seven kadınlar yetenekli olurlar. Ve bazı ayrıcalıkları vardır. Örneğin, çevrelerindekilerin kusurlarına karşı anlayış ve hoşgörü gösterirler. Gerçekleri, daima sevdikleri için zararsız bir yalan şeklinde söylemekten dahi çekinirler. Çoğu son derece dindar olur. Herhangi bir kanunu çiğnemeyi ya da herhangi suç saydıkları için toplumun çizdiği en dar ve önemsiz, hudutların bile dışına çıkamazlar. Sabır ve sevgileri sonsuzdur. Onun için çok iyi bir eş ve anne olurlar...

Kahverengiyi Seven Erkekler
Kahverengiyi seven erkekler, orijinaliteden yoksun olurlar. Bununla beraber iyi işleyen kafaları, herşeyi gören bir izleme kuvvetleri ve geniş anlayışları vardır. Kahverengiyi seven erkeklerin, en belli başlı özellikleri sade oluşlarıdır. Bu adamlar cicili, bicili, süslü püslü şeylerden ne olursa olsun nefret ederler. Zevkleri sadedir. Davranışları da yaşayışları ve giyinişleri de sadedir. Yaşamda çok çabuk tatmin oldukları için pek fazla para harcamazlar. Bazılan da oldukça cimri olurlar. Paralarının gitgide çoğalması onlar için başlı başına yeterli bir zevk haline gelir. İlgisizlik ve alışkanlık bakımından biraz başları dertte olmasına rağmen azim ve sebat tarafları gayet kuvvetlidir. Herhangi bir engel veya zorluk karşısında yılmadan çalışırlar.

Bu adamlar asla yüksek ve gösterişli şeyler özlemedikleri için kendilerini olduklarından daha iyi görmekte hiç gözleri yoktur. Tam tersine başkalarının karşısında kendilerini hep kötüleyerek konuşurlar. Bu onların kompliman duymak için yaptıkları bir davranış değildir...

Kahverengi seven erkek kendi kendine çok saygı duyan, kimseye muhtaç olmayan ve tek başına yaşamasını seven bir insandır. Böyleleri özellikle herhangi bir kişiye şükran borçlu duruma düşmek hiç istemezler. Onun için ancak bıçak gırtlağa dayandığı zaman borç alırlar. Gayet mantıklı olurlar ve düşünce ve duygularında asla aşırılığa kaçmazlar. Kanun ve adaleti sevmelerinin sonucu olarak çoğu zaman aile ve konu komşu kavga ve anlaşmazlıklarında ara buluculuk yaparlar.
GMA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla