Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 03:22 PM   #4 (permalink)
telkinli
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
telkinli is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hamamböcekleri!!!

Ben sadece hamam böcekleri değil, diğer her çeşit böceklerden çok korkuyorum. Gördüğüm yerde çığlık atıyor ve kaçıyorum. Böyle bir durumda mutlaka eşimden yardım alıyorum. O an eşim gelip böceği, bulunduğu yerde, ya yok ediyor ya da dışarı atıyor. Ama her türlü böceklerden çok korkuyorum. Çevremdeki herkes, bu korkumun yersiz olduğunu söyleyip, böcek benim gibi olana kadar sen dağ gibi olursun şeklinde alaycı bir tavır sergiliyorlar.
Bu durumu yaşamayan anlayamaz. Ben zaten böceklerin bana zarar vermeyeceklerini biliyorum, onların da zaten benden korktuğunu da biliyorum, ama aslolan böceklerle karşılaşmayayım ve bana kesinlikle dokunmasınlar. Ola ki üzerime kazara bir böcek uçup konsun, ilginç tavırlar takınıyorum ve bu halimi kontrol altına alamıyorum. Zaman zaman rüyamda böcek gördüğüm oluyor, böyle bir gecenin ardından akşama kadar o rüyanın etkisinde kalıyorum.
Bu durum tabii ki de tasvip edemeyeceğim bir şey, ama daha önce de dediğim gibi o anki davranışlarımı kontrol altına alamıyorum. Birinin böceğe dokunduğunu görmele tahammülüm yok.
Aynı şey şiddetli olmasa da karıncalar için de geçerli; onlardan o kadar korkmam ama üzerimde gezmesinler, bana dokunmasınlar..
Benim, tam olarak böceklerden korkum, gördüğüm zaman sanki üzerimde geziniyorlarmış gibi hissetmemden kaynaklanıyor. Eğer bu davranışımı değiştirebilirsem belki onlardan bu kadar korkmayacağım.
__________________
SAKMAN
telkinli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla