Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2008, 01:23 PM   #29 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: mevlana ya dair...



Konuyla ilgili paylaşımda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Konyalı biri olarak Mevlana diyarında yaşamanın verdiği huzur ve mutluluk içerisindeyim. Konya'ya gelme düşüncesi olan tüm arkadaşları beklerim..Hatta bir de Konya günü bile yapabiliriz. Mevlana diyarı Konya, diğer illerde çok farklı yansıtılmaktadır.

Konya Türkiye'nin en lüks ve huzurlu şehirlerinden birisidir. Medyanın yansıttığı gibi, gerici, yobaz, sakallıların olduğu bir yer değildir.

Malesef burada, Selçuk Üniversitesinde okuyan dışarıdan gelmiş bir çok öğrenci Konya'ya gelmeden korkutulduğunu, ama aslında Konya'nın çok güzel ve yaşanacak bir yer olduğunu söylemektedirler.

Bu bakımdan Konya'yı mutlaka görmelerini ve gezmelerini tavsiye ederim tüm arkadaşlara. Dediğim gibi bir de Konya günü yapabiliriz. Dünyadan Konya'ya akın akın bir sürü insan gelmekteler. Siz değerli site üyeleri ve yöneticilerini de Konya'ya beklerim

Sağlıcakla...


comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla