Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2009, 11:20 PM   #10 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: panık atak ve anksıyete hastalığım var

Merhaba eseslikori :)

Acil şifalar dilerim. Panik atak geçici bir rahatsızlık, kendimden biliyorum :) 7 yıl tedavi gördükten sonra geçen sene ortalarında ilacımı kesti doktorum ve o zamandan beri ilaç kullanmıyor, atak yaşamıyorum :)

Telkinleri dinlemeni kesinlikle öneriyorum. Benim panik atağımı aşmamda telkinlerin etkisi %50 ise diğer %50 de yine telkinlerin bende oluşturduğu pozitif inanç sistemidir. Ve oluşan bu sistem kalıcı bir sistem, balon etkisi değil.

Panik atağının hangi travma ardından başladığını bilmiyorum ama (ya da tekrarlanma süresini) bazı tedaviler atakları sadece geciktirmek için işe yarıyor. Oysa atak rahatsızlarının tek ve en büyük ihtiyacı kalıcı etkilerdir.

Sana bu konuda sayfalarca yazabilirim aslında ama şimdilik önereceğim bir kaç şey var sadece, suçluluk+ego telkinlerini 2 hafta süresince günde maksimum 8 saat dinle. ( ben suçluluk telkininde çok rahatsız olmuştum ilk başlarda, çünkü atak sebebim suçluluk duygusuydu ama kesmedim dinlemeyi ve etkiler pozitife dönüştü :) bu yüzden kesmemeni tavsiye ediyorum ) 2. olarak nefes tekniklerini mutlaka araştır, hipnoz cd si demişsin eğer bunu tavsiye eden doktorun değilse iyice araştırmadan dinleme ve konunun uzmanından mutlaka onay al.

Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim, bir sorun olursa bizler buradayız.

Mutlu paylaşımlar.
Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla