Konu: EFT HAKKINDA
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 11:39 PM   #115 (permalink)
hayathan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nice
Standart Cevap: Ynt: EFT HAKKINDA

Nikken Japonların ürettiği ve hebilife tarzı satışı yapılan saadet zincirivari bir sistem. Eleman ilanı ile topladıkları insanlara ürünleri sattıktan sonra işe başladınız, hadi sizde ilan verin, sizde eleman toplayın ürün paketi satıp kazanın bizi kazandırın diyenlerin oluşturduğu bir çalışma sistemi. yeşimcimcözün Networkeft ve ya eftnetwork isminde bir sitesi daha var. Orada Nikken hk.da anlattıklarından anladığım buydu..


Alıntı:
berkeberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cumartesi günü kitabı aldım. ayrıca yeşimcimcoz'un sitesinden kitabıda indirdim. ama daha bakamadım. bi de yeşimcımcoz'un sitesinden mail geldi.

"Yeşim Cimcoz <yesim@cimcoz.com> bana adlı alıcılara
ayrıntıları görüntüle 11 Ağu (2 gün önce)

Bu e-posta 'Yeşim Cimcoz' tarafından gönderildi Mesaj: Herkese merhaba, Tatile çıkıyorum...Bodrumun güneşine, denizine, havasına teslim edeceğim kendimi...biraz dinlendikten sonra İzmir'de olacağım... İzmir'de yaşıyorsanız...Nikken hakkında bilgi almak istiyorsanız ben büyük bir olasılıkla 18 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de olacağım. İlgilenen birkaç kişi ile buluşmaya geliyorum. Sizde bizi katılmak ve Nikken hakkında bilgi edinmek isterseniz lütfen beni 0533 715 09 33'ten arayın veya yesimcimcoz@gmail.com adresine yazın. Ön bilgi için aşağıdaki link'leri izleyebilirsiniz: www.yesimcimcoz.com/Sunum/Yasam.ppt www.yesimcimcoz.com/Sunum/Kaliteliyasam.ppt www.yesimcimcoz.com sitesinin ön sayfasının altında Wellness yazan yazıya tıklayın ...oradan İngilizce bir kısa film izleyebilirsiniz. Sevgiler Yeşim "

ndeir bu nikken. izmirde oturupta ilgilenen olabilir.
hayathan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla