Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 04:21 PM   #14 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı

Alıntı:
mavinet27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu kitabı okumuştum..sanırım sizin bahsettiğiniz bölümler"hipnoz metinleri" başlıklı sayfalardı.kitaptan yola çıkarak bir şey sormak istiyorum:müzezinoğlunun hipnoz seansları 3-5 seans civarında..aşağı yukarı hipnoz esnasında söylediği sözlerde sizin telkin CD lerine yakın..müezzinoğlu 3-5 seansta amaca ulaşırken;sizin telkin CD leri neden 70-80 saate ihtiyaç duyuyor?
Hipnozda bilinç hipnolog tarafından devre dışı bırakılarak, bilinçaltına direk veya indirek olan telkin veriyor. Bizler uyurken bile bilincimizin devrede, sadece dinlenmeye çekiliyor diyebiliriz. Uyanıkken bilincimiz ne kadar devredeyse, uyurken de bilinçaltımız başrol oynuyor.

Bu yüzden bilincin tamamen ortadan bilinçli olarak kaldırıldığı hipnoz seanslarında hipnolog konusunda ne kadar uzmansa seanslarda o kadar verimli oluyor.

Telkinlerde 70-80 saat dememizin nedeni belirtilerin daha aktif olarak görülebilmesidir. Bazı dinleyenler 24 saat süre içerisinde değişimleri gözleyebiliyorlar. Ama emin olabilmek adına aşağı yukarı dinlemeniz gereken süredir. Sadece uykuda dinleseniz 8 saat kadar bu da 10 güne tekabül eder.

Sevgiyle..
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla