Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2009, 11:52 PM   #8 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Son Söz


28 günü tamamladıktan sonra da enerjiniz konusunda çalışmayı sürdürmek isteyeceksiniz. Sonuçta, gelecek mutlaka gelecek ve hepimiz olası en iyi geleceği istiyoruz. Her an bilinç yaratma süreci içinde olduğunuza göre, daha huzurlu ve düzenli düşünmeye gayret etmeli, mümkün olduğunca kaygı ve korku alışkanlığından uzaklaşmalısınız. Bu duygular sizi sefalete sürükler ve özünüzün sunduğu esinlerin, çözümlerin akışını engeller. Dilediğiniz an dünyevi kaygılardan kurtulabileceğinizi, yüreğinizi ilahi titreşimlere açabileceğinizi unutmayın.

Şu önemli gerçeği aklınızdan çıkarmayın: Yaşamınız size verilmiş ve verilebilecek en değerli armağandır! Ancak günlerinizi tatminsizliklerle, özlemlerle harcarsanız, kendinizi bu mucizeden mahrum bırakırsınız. Bu durum, güzel bir elması çekmeceye kaldırıp umutsuzca suni elmas aramaya benzer.

Bu teknikleri kullanmayı sürdürmenizi öneriyorum. En çok neye odaklanmanız gerektiğini en iyi kendiniz biliyorsunuz. 28 günün tamamını tekrarlayın. Özellikle de sizinle ilgili meselelere yanıt veren niyetleri uygulayın. İnanın enerji düzeyiniz ve elde edeceğiniz sonuçlar önemli ölçüde değişecektir. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü bu teknikleri yıllar boyunca bizzat uyguladım. Yaşamımın geri kalanında da uygulamayı sürdüreceğim.

Yaşamınızı keyifle sürdürün ancak bilinç yaratımı sürecini ciddiye alın. Olumlu niyetlere, eylemlere ve olumlamalara, doğallıkla benimseyene, gündelik hayatınızın bir parçası haline getirene dek gerçek anlamda odaklanın. Bu yolla derin bir içsel huzura, yaşamınızı dolduran ve tüm dünyaya yayılan bir mutluluğa kavuşacaksınız.

Siz Evrensel niyetin yarattığı bir güzelliksiniz. İçinizdeki ilahi güç tüm başarıların ve uyumun kaynağı olan bir sevgi bilinci yayar. Bu sınırsız olanaklar dünyasında, kapıları açacak olan şey gündelik yaşam gücünüzdür. Bu nedenle ilahi değerinizi ve var olan gücünüzü asla yitirmemelisiniz. Amaçlı, tutkulu ve sevgi dolu bir yaşam sürün. Yaşadığınız her an bir lütuftur. Yaşamın tadını çıkarın ve yaşamınıza bilinç katın.


Sandra Anne TAYLOR


















__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla