Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2009, 11:06 AM   #30 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

22.GÜN, Güçlü İnanç


Niyet


Bugün inançlarımı güçlendiriyorum. Kendime, seçme gücüme, değişme becerime inanıyorum. Bugün-ve her zaman- en onurlandırıcı ve güç verici kararlara inanıyorum.






Ana Fikir

Duygu ve düşüncelerinizi inançlarınız oluşturur. Haliyle elektromanyetik rezonansınızın kaynağı da inançlarınızdır. Size öğretilenlerin aksine, neye inanmak istediğinizi seçme gücüne sahipsiniz.

Sizi, becerilerinizi, Evren’in cömertliğini sınırlayan inançlar, deneyimlerinizi de kısıtlayacaktır. Yaşam gücünüz ve bilinciniz nihai yargılarınıza ayrılmaz şekilde bağlı olduğuna göre, sağlıksız, güçsüz düşürücü inançlar kesinlikle bir kenara bırakılmalı, yerlerine sağlıklı, sınırsız bir bakış açısı getirilmelidir.


Güçlü inançlar kişinin kendisine duyduğu sevgiyi yansıtır, kişiyi güçlendirir ve değerli hissettirir. Evren’in sınırsız doğasına ve özün mucizevî gücüne duyulan takdiri yansıtır. Dolayısıyla, çelişkisiz bir bilinç ve karşı konulamaz bir titreşim yaymak istiyorsanız, sizi sınırlandıran inançlardan kurtulmanın zamanı gelmiş demektir. Özgün gücünüzü ve gerçeğinizi yansıtan yeni ve sağlıklı yargılar seçin.





Güçlü İnanç Uygulamaları


1-Gün içinde inançlarınızın neler hissettirdiğine, yaşamınızı ne hale getirdiğine dikkat edin. Sizi herhangi bir anlamda tüketiyorlarsa, değiştirilmeleri gerekiyor demektir. Sizi sınırlayan yargılardan kurtulun. Ardından da kendi değerinize, gücünüze ve Evren’in sınırsız doğasına inanmaya başladığınızı olumlayın.

2-Kendiniz ve yaşamınız hakkındaki yeni inançlarınızı not etmek için zaman ayırın. Sınırlardan kurtulmuş halinizi tanımlayın. Evren’in cömertliği ve özün yaşamınızdaki sevgi dolu desteği konusundaki yeni yargılarınızı yazın.

3-Yeni yargılarınızı yanınızda bulundurun ve fırsat buldukça okuyun. Bunları, gerektiği anda, eski, sınırlandırıcı düşüncelerin yerine kullanın. Kendinize, değişme becerinize ve gerçek değerinize inanın.




Güçlü İnanç Olumlamaları


İnançlarımı yönetecek güce sahibim. Bu güce sahip olduğumun bilinciyle, kuşkulardan ve sınırlardan kurtuldum. Evren cömerttir.

Beni yüreklendiren, bana değer katan inançları seçiyorum. İnançlarım aracılığıyla arzuladığım gerçekliği yaratıyorum.

Eski, sağlıksız yargılarımdan kurtuluyorum. Beni onurlandıran, bana huzur veren yeni bir gerçeklik seçiyorum.

İlahi benliğimin değerini biliyorum. Bu yeni yaklaşımım bana mutluluk getiriyor, olumlu yeni inançlarım geleceğime neşe katıyor.



__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla