Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2009, 06:16 PM   #2 (permalink)
arca
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar arca....emeğine sağlık çok severek okudum...aslında bildiğimiz şeyleri hatırlamış olduk bu sayede...

bunun için teşekkür ederim....ama en çok sonundaki duayı sevdim...okurken gönülden hissettim...
Evet suzzy bunlar bildiğimiz şeyler ben bu yapılan anlaşmaların hergün yaptığımız arınmalar diye düşünüyorum yazıda geçmişte yada henüz dünyaya gelmeden önce yaptığımız anlaşmalardan bahsediyor ( yani aslında bizim kurguladığımız inandığımız kadar gerçek olan anlaşmalar bizimle var olan ) Dr Hew Len'in "Sıfır Sınır" dediği bu anlaşmaların yada düşüncelerin olmadığı sınırdır. Ho'oponopono ile aynı arınmadan (eski anlaşmalardan vazgeçin) söz ettiği için konyla bağlantılı olduğundan paylaşmak istemiştim. Teşekkür ederim
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla