Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2009, 03:35 AM   #13 (permalink)
salvadore_xp
 
salvadore_xp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura about
Standart Cevap: Ynt: Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer kendi kendine bilinçli olarak telkin vermek istiyorsan forumda Mind Master diye bir program var.Arama butonundan arayıp kurabilir kendi telkinlerini verebilirsin.

Ama bilinç altına almasını istemediğin telkinleri nasıl engellersin o konuda bilgim yok.Sadece bunu da bir ihtimal olumlamayla yapabilirsin. ''Benim bilinç altım sadece yararlı telkinleri depolar.Ben olumlu telkinleri alırım.'' gibi.

Gün içinde telkinlerini dinleyerek ve olumlamalarını yaparak bunu destekleyebilirsin.Mind Master programı forumdaki telkinli mp3 lerle birleştirilerek dinlenince harika sonuçlar alabilirsin.Mind Master görsel ve mp3 ler subliminal olarak bilinç altına etki ediyor.Anlaşılmayan bir şey varsa sorabilirsin tekrar.
Mind master ile kendi telkinimizi ve telkinli mp3leri birleştirince aynı anda 2 telkin birden almış olmuyor muyuz? Anladığım şekildeyse bunun pek sağlıklığı olmayacağı yönünde açıklamalar vardı. Muhtemelen anladığım şekilde değildir. Bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim. Ayrıca mind master programını da forumda bulamadım bir türlü...
salvadore_xp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla