Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2009, 03:30 AM   #113 (permalink)
salvadore_xp
 
salvadore_xp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura about
Standart Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz

Değinilmesi gereken bir nokta da peşpeşe maksimum dinlenilebilecek telkin adeti. Yani bu telkinlere başlama süresinize paralel olarak arttırılmalı; ama bazen telkin sayısı arttırmak yerine mevcut listeden ihtiyacın azaldığı bir telkini çıkartmak daha mantıklı geliyor bana. Neticede telkin sayısı azaldıkça bir telkini tekrar tekrar dinleme ihtimalimiz de artıyor.
1.durum:
O zaman ihtiyaç sıralamama göre 10 adet telkini indirdim diyelim. Bunlar takriben 10'ar dakikadan 100 dakika. Uzun bir süre ve muhtemelene her birini 1-2 defa ancak dinleyebilirim.
2. durum:
Maksimum 4-5 telkin de dinleyebilirim. Ama 2-3 gün içerisinde sürekli telkin değişikliği yaparak 10 adeti 1 hafta içersinde yine tam 1-2 tur dönmüş olabilirim.

İçimden ihtiyaçlarıma göre 10 adet telkin listelemek ve bir telkini gün içersinde en fazla 2 defa dinlemek geliyor; ama subliminal mesaj curcunasına telkinlerden alacağım verimi azaltma kaygım da var.
Şuan 1 haftalık dinleyici olduğum için listemde 3 adet telkin var. Ego güven+Suçluluk+Kendine güven..
Lakin bu listeyi 10'a çıkarmak istiyorum. Çünkü bilinçaltım fütursuzca almaya hazırla ben de aynı hızla yüklemeye hazırım. Shamanic'in bebeğin yürümeye öğrenmesine benzeterek telkinleri derleme şekli de çok mantıklı geldi.
Yani yakın zamanda 1 adet özel telkin hazırlatacağım. Bunun yanında ertelemeyi engelleme, koruma kalkanı, sosyallik arttırıcı, erken uyanma ve bir adet özel telkin edindikten sonra bu geniş telkin listesini nasıl bir düzenle dinlemeliyim?
Hepsini uygun bir sıraya koyarak dinleyebilirim. 10 adet telkin oluyor. Ya da telkin adetini 4'e ayarlayarak 2'günde ya da 3'günde bir bazı değişimler mi yapmalıyım?
Soruyu biraz açtım; ama umarım asıl problem durumunu vurgulayabilmiştirim.
Velhasıl: İçimden 10 adet telkini banamısın demeden dinlemek istiyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
salvadore_xp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla