Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 10:16 PM   #27 (permalink)
_EliF_
Şifalı Bitki Uzmanı

_EliF_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 172
104 Mesajinıza toplam 727 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_EliF_ will become famous soon enough_EliF_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :)

Şöyle söyleyeyim ben telkinleri 2 haftadır dinliyorum (yaklaşık) ve o zamandan beride formu inceliyordum aslında çok yabancı değilim yani :)
Sizleri dışardan sevmiştim ben zaten :)
Mehmete katlanma konusuna gelince ne siz söyleyin ne ben söyleyeyim :D (yarın gelip beni döver şimdi :D )
Bu konuda hakikaten tekim :D
Ya ben size gerçek mehmeti anlatayım.
Bir insana yardımı olacağını biliriyorsa ve gerçekten değerli biriyse onun için yılmadan usanmadan o anlayana kadar, kafasına vura vura anlatır demek istediğini. :)
Eğer o size şunu yapın diyorsa ikiletmeyin derim. Vardır bi bildiği (ki bu her zaman mehmet için söylediğim laftır :) ) Bana bin kere filan söylemesi gerekiyor ama olsun bakmayın siz :)
Karşılık beklemeden çırpınan, uğraşan, içinde hiç bir art niyet olmayan tanıdığım tek insandır o.
3 senedir benim en zor anlarımda hep usanmadan yanımda olmuştur. Ne zaman imdat dediysem düşünmeden geldi.
Bunaldığımı hissettiğinde dışarda saatlerce dolaştırdığını bilirim ben rahatlayana kadar.
Mehmetin bir özelliği daha var içgüdüleri çok gelişmiş bana ne dediyse çıkıyor. :)
Katlanmak mevzusuna gelince asıl soru şu olmalı mehmet sana nasıl katlanabiliyor :)
Benim her halimi, sinirli üsgün vb tüm hallerimi görüpte bana katlanabilen 2 kişiden biridir o. Diğeride sevgilim Gökhan. Yakında onu da transfer edecem buraya :)
Mehmetten bir kitap çıkarırdım ama dükkanı kapatacam şimdi yarım saat sonra biyografisine devam ederim :)
Bilmediğimiz sıkıntılar, bildiğimiz sıkıntılardan daha çok korkutur bizi. Ama bilmediklerimizin sonucunda bildiklerimizde iyi olacak gibi bir alternatifi asla düşünmeyiz. Ya da belki bilmediklerimiz bildiklerimizden daha iyi. Risk almak lazım. (Elif Kaya)

Değişim=zor=ama=imkansız değil=yapacak mıyım=evet=bu benim.
_EliF_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla