Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2009, 12:06 AM   #4 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: matematik çalışma metodları

ecem öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkürler.. malesef matematik Türküye geneline bakıldığında zorlanılan bir ders.. bu sitede yazarken hep azimden bahsettim ne olursa olsun dayanacağım dedim, naçizane size de aynı cümleleri kurdum..

ortaokuldayken matematik dersim zayıftı ve ne yaparsam yapayım olmuyordu, bir olay yaşadım ve dedim ki matematiği başarmak zorundayım başka çarem yok.. aylarca uğraştım, ne gerekiyorsa yaptım. hiç soru çözemedim o kadar çalışmama rağmen ama inatla direndim.. belli bir zaman geçtikten sonra yazılıdan istediğim notu aldım.

ve şimdi matematik öğretmeniyim:)
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla