11-07-2009, 12:04 PM
|
#3 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: melodiss'in doğum günü partisi Alıntı: akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Nice mutlu yaşlara melodiss. Sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinle beraber uzun bir ömür yaşa.  | Alıntı: İÇİM YANIYOR BABACIĞIM Nickli Üyeden Alıntı
canımmmm melodissim doğum günün kutlu olsun.ben resim eklemeyi öğrenemedim daha.yeni yaşın dilediğin bütün güzellikleri yaşatsın sana.şans getirsin. iyi ki varsın.iyi ki arkadaşımsın. | Alıntı: aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı
dogüm günün kutlu olsun canım.nice mutlu yıllara  | Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
|
akınyıldız,suzzy ablacım,redflowers,mehmet abim,durucum,halime ablacım,sude ablacım,aysegulcüm ve sanemce ablam her birinize tek tek çok teşekkür ediyorum nasıl sevindim anlatamam...sizlerde iyiki varsınız ve iyiki yanımdasınız...son günlerde foruma giremediğimden sizlerle ortak paylaşımda bulunamıyorum fakat buna karşın unutulmamak sanırım bu gün için verilen en büyük hediye...bende güzel dileklerinizin çoğalarak sizlere geri gelmesini diliyorum... 
Teşekkürler...  |
| |