Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2009, 10:09 PM   #7 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: DEĞİŞİKLİKLER NE KADAR KALICI??

Telkinlerin çoook faydası var, 1 yıl oldu telkinleri dinlemeye başlayalı,ben 1 haftada etkisini görmüştüm;ama ben sürekli dinlemediğim için 2 ileri 1 geri durumu oluyor bende, henüz kalıcılığına ulaşmış değil. Kişiden kişiye değişir herhalde. Telkinlerle beraber faaliyete geçtim(ertelemeyi bırak telkini) mesela kıyafet tarzımı değiştirdim.Çevremdekilerin bir kısmı bir anda dış görünüşümü değiştirdiğimi düşünüyor.Uzun süredir aklımda olan; fakat faaliyete geçiremediğim birşeydi bu.Düşün saçımı kestirmeyi bile planlasam 6 ayı bulurdu bunu yapmam.Fikre anca hazırlanıyodum :))) yavaş yavaş dışarı çıkıyo bendeki cengaver:) dinle, aralar verme öyle benim gibi:) dışarı çıkarken de tembellik yapardım. -amaaan şimdi kim hazırlancak boşver otur ev daha rahat derdim :) ama artık öyle demiyorum. Farkında olma durumu varya işte hayatı ıskalamamaya çalışıyorum, her fırsatı etrafıma bakarak yakalamaya çalışıyorum.
ibadetin,olumlu düşünmenin ve hayal etmenin etkisi kesinlikle çok büyük aklında olsun. Umarım ömürlük olur sendeki etkileri;)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla