03-07-2009, 11:21 AM
|
#8 (permalink)
|
Redflowers
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı: nidanem Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum. ben bu arınmayı yapmaya başladığımda bugüne kadar beni metaller ve sudan elektrik çarpıyo:)) özellikle elimi yıkamak için suyu açtığımda çok feci şekilde elektrik alıyorum. sebebi ne olabilir? :) | Bu tarz spritüel çalışmalarda vücutta mevcut olan enerji açığa çıkar isteklerimizi, dileklerimizi tezahür ettirebilmek ve arınabilmek için. Dileklerinizi olması için çok fazla içinizde tutuyorsanız, onlara sarılıyorsanız daha açığı serbest bırakmıyorsanız enerji vücutta hapis kalır ve bu da elektirik çarpması, bazı elektrikli aletlerin elinize aldığınızda bozulması gibi etkiler ortaya çıkarır, olağandır.
Bunun için topraklanma çalışması, yaz mevsiminde olduğumuz için denize girme ya da tuzlu su duşu iyi gelecektir. Topraklanma çalışması için ayaklarınızdan, ya da kök çakranızdan imajinasyonla kök dalları çıkarıp toprağa salmak, bağlamak ve topraklanmaya niyet etmek fazladan açığa çıkmış enerjinizi dengeleyecektir.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
Offline
| |