Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yüce yaratıcım içimde bugün fazlasıyla baş göstererek bütün günümü kaos haline getiren bir işe yaramamazlık hissim için senden özür diliyorum. Senin tarafından kusursuz bir şekilde yaratılan varlık olarak bugünümü ziyan zebil ettiğim, bütün gün suratımı asarak hem kendimi hem çevremi rahatsız ve huzursuz hissettirmeyi başardığım, gözüme takılan damlaları dışarı akıtamayarak başımın ağrımasına sebebiyet verdiğim için lütfen beni affet. Bugünümü bu saatten sonra sorunsuz ve problemsiz geçirerek yarınımı sakin ve hoşgörüyle yaratmama yardım ettiğin için seni seviyorum. Bugün beni mazur gördüğün için ve seni hep kalbimde hissetmemi sağladığın için teşekkür ederim.
Özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim...
(ve daha hızlı arınmak için ağlamaya giderim, bugün yanınızda bu ruh haliyle olmak istemiyorum arkadaşlar. Gerçi 22.00 ye daha 1 saat var ama toparlanabilir miyim bilmiyorum. sizlerde beni mazur görün lütfen. )
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |