Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 04:57 PM   #36 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

52.gün



Ruhta farkındalık önce gelir.

Bu olumlama bilinçlilikle ilgilidir. Ruh açısından, bilinçlilik ruhla başlar. Bu tümüyle sessiz, bilge, doğmamış hep aynı olan saf farkındalıktır. Kaynakta hepimiz bir olduğumuzdan, her kişi bu farkındalık düzeyine ulaşabilir. Bu bizim içimizde ya da dışımızda değil her ikisinin de ötesindedir. Tamamen farkında olmak kişiyi beden ve zihnin her ikisinin de yaratıldığı santralin başına koyar. Ruhun farkındalığını hemen kazanamazsınız ama o hep sizinle bağlantı kurmaya çalışır. Farkındalığınızı arttırarak iletişim kanallarını açıyorsunuz. Bugünün olumlaması, farkındalığın tüm değişikliklerle başa çıkmanın birincil temeli olduğunu kabul eder. Ruh sizi eyleme yönlendirir- bu sadece pasif değildir- ama eylem bilinçlilik üzerine kurulmuştur. Bu eylem büyük kadim geleneklerde kendiliğinde oluşan doğru eylem olarak bilinir, ki anlamı her durum için doğru tepkinin oluştuğudur. Bu itici bir özelliğe sahip değildir ya da alışkanlıklarca yönlendirilmez. Ruhun tüm yollar, ister bedenil, ister zihni ya da ruhu etkilesin bilinçlilikten kaynaklanır.


53.Gün



Ruhun farkındalığı düşüncelerden daha derindir.

Bununla bağlantı kurarak her durumdaki en iyiyi bilirim.

Bu olumlama düzen ve organizasyonla ilgilidir. Her şeyin kaynağı olarak ruh tüm durum ve olasılıkları düzenleme sorumluluğunu alır. Bu düzen, aklın tasarlayabileceğinden çok daha derindir. Bedeninizin hücreleri, örneğin, saniyede çok kesin hatlarla belirlenmiş milyarlarca harekette bulunur. Günlük olaylarınızı da içeren dış gerçeklik, aynı kaynak tarafından düzenlenir. Herhangi bir duruma girdiğinizde ne olması gerektiğine dair varsayımlarınızı ortaya koyarak, eylemleriniz bu içsel düzenle uyum içinde olabilir. Ruh da sonuç bekler ama geniş bir vizyonu vardır; bir durum hakkında her seferinde bir adımı düşünmek yerine, ruh aynı zamanda neden-sonuç etkisinin tümünü ayarlar. Tersine, düşünen zihin ‘ben, beni, benim’ e en uygun olduğunu düşündüğü sonucu oluşturmaya çalışır. Düşüncenin ötesine geçen bir rehberlik dileyin. İyileşme her yönden ve pek çok koşulda olasıdır. Bugün inancınızı geniş bir vizyonda olumluyorsunuz.


54.Gün



Kaynağımla bağlantı kurmayı öğreneceğim.

İlk adım sakinlik dolu farkındalık.

Bu olumlama meditasyonla ilgilidir. Meditasyon düşünceden daha derin olan farkındalığa ulaşmak için içimize yönelmektir. Meditasyon her ikisine de gereksinim olmasına karşın sadece huzur ve sakinlik zamanı değildir. Kaynağınıza dönüyorsunuz. Bunu, yalnız olacağınız gözlerinizi kapatıp içinize yöneleceğiniz, sabah bir kez, akşam bir kez uygulayacağınız bir alışkanlık haline getirin. Meditasyonun birçok biçimi vardır. Basit ama en etkili yolu kalpte meditasyondur. Bir an sakince oturup dikkatinizi göğsünüzün ortasında ve kaburgalarınızın altında olan kalbinize verin. Sakinleştiğinizde ‘huzur’ sözcüğünü sessizce tekrarlayın ve bedeninizden tüm yönlerde yayılan etkisini hissedin. Bunu üç kez yapın ve ardından aynı biçimde ‘mutluluk’ sözcüğünü söyleyin. Üç kez tekrar edin ardından ‘uyum’, ‘kahkaha’ ve ‘sevgi’ sözcükleriyle buna devam edin. Daha uzun meditasyonlar için bu sözcükleri istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Beş dakikalık seanslarla başlayın ve yarım saate kadar çıkın. Her seanstan sonra birkaç dakika gözleriniz kapalı sakince oturun ve sakinlik dolu farkındalığın sadeliğini takdir edin.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla