Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 04:25 PM   #35 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

49.Gün



Üzüntümün bana kazandırdığı her neyse onu üzüntü çekmeden de bulabilirim.

Bu olumlama izlenmemesi gereken yollarla ilgilidir. Üzüntünüz dolayısıyla kazandığınız ‘iyi’ etki her neyse, acı gerektirmeyen saha sağlıklı bir yol hep vardır. Egonun birçok gereksinimi vardır. Bir kişi çocuksu gereksinimleri hala olduğu için suçlu ya da utanç içinde hissederse üzüntü bir kurtuluştur. Kişi doğrudan istemeksizin zevk almanın acı veren bir yolunu bulur, bu genellikle bilinçsiz bir stratejidir. Acınız yoksulluğunuzun bir öğesiyse kendinizi yargılamanıza gerek yok. Yargılama her zaman sorun olmuştur; asla çözüm olmaz. Ruhunuza gerçekten istediğinizi vermesini söyleyin. Belki sevgi için yanıp tutuşuyorsunuz, kurtarılmayı bekliyorsunuz ya da kabul edilmeyi diliyorsunuz. Bunlar ruhun karşılayabileceği meşru isteklerdir.


50.Gün



Dönüşüm her zaman olasıdır.

Bu olumlama iç manzaranızla ilgilidir. Engeller bir kez kalktığında içinizdeki her şey değişmeye hazırdır. Dağı yerinden oynattığınızda tüm manzara değişir. Serbest bırakılan enerjiler yerlerinde bir delik bırakmak yerine, arkalarında birçok fırsat bırakırlar ama onları iyi anlamanız gereklidir. Kendinizden tam bir duygusal dönüşüm beklemeyin. Acının eski enerjileri gittiğinde her zaman bir iç görü olacaktır ve daha sonra ne yapmanız gerektiği konusunda bu size ipucu verecektir. Örneğin ‘Bu yolla acı çekmeliyim’ gittiğinde iç görü, tekrar müziğe başlamanız ya da olumsuz bir arkadaşın yerine olumlu bir arkadaş edinmeniz veya yeni bir kenti keşfetmeniz olabilir. Dış manzarada oluşan bu değişiklikler iç manzaraya da yansır. Dönüşüm nadiren Sindirella’nın prensese dönüşmesi gibi bir anda olur, her biri teker teker oluşan bir fırsatlar dizisi olarak ortaya çıkar. Tüm bağlantılar oluştuğunda tüm dönüşümü başarmış olursunuz. Sayısız iç görü önünüzde uzanıyor. Hepsi ‘Şimdi daha önce yapamadıklarımı yapabilirim,’ biçimindedir. Yolun sonunda, bu ufak adımlar ‘Varlığını daha önce bilmediğim Tanrı gerçeğini biliyorum’ a dönüşür.



51.Gün



Ruhun yollarını öğrenmeyi diliyorum.

Bu olumlama bağlılıkları değiştirmekle ilgilidir. Uzun süreli alışkanlık ve koşullanmaların sonucu olarak, egonun tüm yollarını gayet iyi biliyoruz. Ruhun yolları farklıysa onların da iyice öğrenilmesi gerekir. Bu süreç, çocukken yaşadığımızdan çok daha bilinçli, yetişkinler olarak yıllardır bildiklerimizin yerine geçecek yeni düşünceleri, duyguları, tepkileri ve algıları edinmemizi gerektiriyor. Bugünün olumlaması bu yeni yolları öğrenmeye adanmışlıkla ilgili- bağlılığınızı dış dünyadan iç dünyaya döndürüyorsunuz.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla