22-06-2009, 05:46 PM
|
#19 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası From Dr. Len:
I operate my life and my relationships according to the following insights: hayatımı ve ilişkilerimi aşağıdaki anlayışlara göre yönetiyorum :- The physical universe is an actualization of my thoughts.
fiziksel evren benim düşüncelerimin gerçekliğidir.- If my thoughts are cancerous, they create a cancerous physical reality.
eğer düşüncelerim kanserliyse kanserli bir fiziksel gerçeklik yaratırım.- If my thoughts are perfect, they create a physical reality brimming with LOVE.
eğer düşüncelerim düzgünse, sevgi ile ağzına kadar dolu bir gerçeklik yaratırım.- I am 100% responsible for creating my physical universe the way it is.
yarattığım fiziksel evrenimin ne şekilde olduğundan %100 kendim sorumluyum,- I am 100% responsible for correcting the cancerous thoughts that create a diseased reality.
hastalıklı gerçeklik yaratan kanserli düşünceleri düzeltmekten %100 kendim sorumluyum,- There is no such thing as out there. Everything exists as thoughts in my mind.
dışarısı, orası diye bir yer yok, herşey beynimde düşünce olarak ortaya çıkar. |
| |