Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 06:40 PM   #29 (permalink)
ayses
Teğmen
 
ayses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 122
Tesekkür: 1,721
107 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ayses will become famous soon enoughayses will become famous soon enough
Standart Cevap: ana kuzusu...

Alıntı:
aquariel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sudem8 bir boga burcu erkegi ancak bu kadar guzel anlatilir :-))
Babam boga, esim boga... Ben cok gec evlendim. Illede kariyer dedim ama simdi bakiyorumda kariyer bir yere kadar.
Korkular konusunda kesinlikle cok haklisin. Ben annemi cok sevdigim icin esimin de annesini sevip, saymasini hep cok istedim. Kaynanam hep der ki;sen bana oglumdan daha iyisin. Belki bilirsiniz bir hikaye vardir; (Bu hikayeyi Turkcelestirip, Samanyolu tv'de sirlar dunyasinda canlandirdilar)
Japon bir gelin kaynanasindan nefret edermis. Ama Japonlarda saygi cok onemli oldugu icin de kaynanasina saygisizlik edemezmis. Birgun babasinin en iyi dostuna gitmis ve demis ki; beni cocuklugumdan beri taniyorsunuz. Iyi biriyimdir ama kaynanami sevmiyorum ve onun olmesini istiyorum. Adamcagiz bir iksir yapip kiza vermis. Bunu kaynananin yemeklerine koyacaksin. Ama unutma sadece 2 damla. Ve kaynanana cok iyi davranacaksin ki olumu suphe yaratmasin. Bu arada kaynanan aldigi zehirle kendisini iyi hissetmeye baslayinca anla ki olumu yakin.
Bizim kiz buyuk bir mutlulukla her yemege 2 damla damlatiyor ve kaynanaya iyi davraniyor. Cok degil 1-2 hafta sonra kaynana kendisini cok iyi hissetmeye basliyor. Bu arada gelin kaynananin arasi duzeliyor. Gelin ona iyi davrandikca kaynana kizim, evladim demeye basliyor. Tabii kiz zehir yuzunden kaynanasi olecegi icin de vicdan azabi cekiyor ve babasinin arkadasina gidip yalvariyor; ne olur bu zehirin panzehiri varsa onu verin bana. Cunku kaynanamla aram duzeldi, simdi onu cok seviyorum, olmesini istemiyorum diyor. Yasli adam guluyor; merak etme benim sana verdigim zehir degil, vitamindi. Kaynanan bu yuzden kendisini iyi hissediyor. Sana gelince, zehir senin icindeydi. Kaynanana iyi davrandigin icin o da sana iyi davrandi ve zehir kayboldu.
Haklisin sonuna kadar sevgili Sudem8. Korkularimiz basimiza gelir. Ve Ayses ne kadar rahat olursan o kadar guzel ve sakin bir konusma yaparak nisanlini anlarsin ve problem umarim cozulur...
Sevgi ve mutlulukla...

sevgılı aguariel,
bu hıkayeyı daha once duymadım ama cok mantıkla yaklasılmıs bı hıkaye:)
yanı onemlı olan saygı belkı ama bır yere kadar asıl ıcımdekı sevgıyı kayınvaldeye gosterırsem oda bı yerden sonra oglunu benımle paylasmayı goze alabılır:))
bazı seylerı gecekten sahıp olduktan sonra anlıcam...yınede empatı yapıyorum kendımı kayınvaldemın yerıne koymaya calısıyorum...tek erkek ve bunca emekten sonra el kızı onu gelıp alıyor, bıde annesınden daha cok ılgılenıyor bıde kız ogluna annesının gosterdıgı ılgıyı gosterıyor:) alısılması zor bır durum belkıde...

bu arada gercekten kımse nısanlımı bu kadar ıyı gormeden tarıf edemezdı:) sudem abla mukemmel anlatmıs boga burcunu...zor bır burc ama gercekten sevdıklerı zaman tam sevıyorlar ve en buyuk ısteklerı yemek:))
ayses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla