Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 06:02 PM   #38 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 514
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harika... Benim de harfiyen benimsediğim anlayış bu. Aynada (karşımdaki kişide) gördüklerimin kendi içimdeki hatıralarından arınmaya niyet ediyorum. Ve reiki terapisi sırasında tüm hücrelerimden kayıtlar siliniyor gibi...

TR-ance, yeri gelmişken, şimdi burada insanlar bireysel olarak kendi sorunlarını dile getiriyor ya, örneğin senin işsizlik gibi... Biz burada bir kişinin bireysel olarak dile getirdiği sorun üzerinden hareketle topluca çalışırsak, toplumsal sorun olarak genel işsizlik sorunundan hareketle yapacağımız çalışmaya göre daha hızlı sonuçlar almaz mıyız kişi açısından? Sanki bana öyle olur gibi geliyor.

Eğer öyle olursa, birbirimize yardım amaçlı, bireyselden hareketli çalışmalar yapabiliriz. Yanı sıra, toplumsal olan için de çalışırız. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Şu An Çevremdeki İşsizlik Durumu İçin ÇaLışıyorum.. Benim İşsizlik Sorunum Yok Çünkü Daha Öğrenciyim Ama İyi Bir Üniversite Bölümü İçin Arınıyorum Elbet Çünkü Sonraki Öss'ye Bende Gireceğim.. :)

Dediklerinize GeLince...

Kesinlikle Katılıyorum.. Genellikle Çoğu Kişilerin Sorunları Aynıdır.. Mesela Bir Bir Kişi İçin Arınma Yapıyoruz Ama O Sildiğimiz Programları Taşıyan Ne Kadar İnsan Varsa O Kişidende O Aynı Programlar Temizleniyor.. Yani Bizim Ruhumuzda OLan Değişim Dünyadaki BÜTÜn Ruhlarda da OLuyor.. Ne Müthiş Birşey.. :) Burdaki Harmoniyi Gerçekten Görür Ve Hissederseniz Zaten Olay Bitmiş Demektir..


SevgiyLe KaLın..
__________________
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir


Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla