Cevap: ana kuzusu... Benim esimde boga burcu. Ama burclar bir yere kadar etkili :-))
Sudem 8'e katiliyorum. Esler birbirlerine para konusunda destek olmali, yardim etmeliler. Ama sevgili Ayses konusmak kesinlikle en iyi rahatlama yoludur. Erteleme, sonraya birakma. Evet benim annem, babamda kazandigim parayi ne yaptigimi hic sormazdi. Ama kizkardesimin parasini mutlaka idare etmeleri gerekiyordu. Cunku hep yanlis harcamalar yapardi. Para konusu bir sekilde hallolur ama aranizda gecenleri anlatmasi bana yine de yanlis geliyor. Cunku evlilk cok farkli bir olay. Benim herseyimi annem bilir. Oldu canim... Anneye anlatilacak sey var anlatilamayacak sey var.
Sana annemin bir arkadasi ile yaptigi konusmayi yazmak istiyorum.
Annem; oglun nasil iyi mi, gelininle mutlular mi?
Arkadasi; aman sorma. Bir gelin aldik neredeyse butun isi oglum yapiyor. Isten eve geliyorlar gelin yemegi isitiyor, oglum sofra hazirliyor o yorgun haliyle. Yemek bitiyor, beraber masa toplaniyor ve bulasiklar makineye yerlestiriliyor. Zavalli oglum yorgun argin birde kadin isi yapiyor.
Annem; kizin nasil iyi mi damatla?
Arkadasi; aaaa damadim bi tanedir. Kizimin elini sicak sudan, soguk suya sokmuyor. Isten geliyorlar beraber masa hazirlaniyor, yemekten sonra da canim damadim kizim yorgun oldugu icin ona yardim edip sofrayi topluyor.
Bende guldum. Annem bana dondu; gordun mu kizim dedi. Aydan teyzen kiz annesi ve erkek annesi nasil olur gosterdi :-)) Bir anda Aydan teyze kahkalarla gulmeye basladi; inanamiyorum. Bakar misiniz yaptigim haksizliga dedi.
Bildigim birsey var; hicbir anne evladinin mutsuz olmasini istemez. Kiz ya da erkek annesi olmasi fark etmez.
Sevgili Ayses, konus konus konus... Konusmak tum problemler anlayip, cozmenize yardimci olacaktir...
Sevgi ve mutlulukla.... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Sayet birisinin zekasini yok etmek istersen, ihtiyac duyulan ilk sey korku yaratmaktir. OSHO |