Cevap: Zero Limit Selam MuminOKAN. Amacim kesinlikle ve kesinlikle hic kimse ile bir polemik yasamak degildir, ayrica sizin nasil bir cevher olabileceginizide tahmin edebiliyorum. Emin ol kendi uygulamalarim var, okuyupta ögrendigim konular üzerine! Tartismalarimiz yada paylasimlarimiz sirasinda bir yada birden fazla arkadasimiza karsi kirici oldu isem affedin. Anlatimlarimda yada elestirilerimde eksikler olabilir, sizlerin bu durumu cok iyi anladiginizdan eminim.
Yeryüzümüzde daha henüz tam aydinlanmamis beynimizin karsisina, onlarca belkide yüzlerce metod, teknik, teori ve bilgi cikiyorki özelliklede teknolojinin gelismeye basladigi bu yüzyilda, yararli olani sorgulamak ayni zamanda yarar adina uygulamaya calismak, sizler gibi dostlar ile ve bizlere o süper beyinleriyle bazilari yüzyillardir uygulalan metod ve tekniklerin ögreticileri sayesinde dahada kolay olacaktir.
Bu sebeptendir`ki dogru olanida yanlis olanida aramizda biraz elestirerekte olsa bir kivama getirmek ve bilgilenmek en dogal hakkimiz olabilecegini düsünüyorum.
Tavsiye ettigin kitabi okuyacagim, tesekkürler, MuminOKAN. |