Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 05:30 PM   #33 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

43.Gün



Gölge Ben’im bana hizmet ediyor.

Bunun için minnettarım.

Bu olumlama baskılamayla ilgilidir. Gölge ben’iniz sizi korkutacak güce ulaşmıştır çünkü onu baskı altında tutmuşsunuzdur. Ama gölge kendisini bir düşman olarak görmez. Kendisini sizin korumanız olarak görür. Kendinizi suçlu ve utanmış hissetseniz bile size ait olan bu enerjileri saklayarak sizi korur. Suçluluk sizin baskılamayı bir çözüm olarak görmenize neden olur. Utanç sizin bu enerjilerin çağrısını görmek ya da duymak istememenizi sağlar. Gölge enerjiler göz önünden uzaklaştırıldıkları için hiçbir zaman gizli ruhsal mesajlarını verme fırsatı bulamazlar. Bu mesaj sizin büyümeniz içindir ve bu eski unutulmuş deneyimleri saklayan gölge ben’iniz sayesinde onları tekrar ziyaret edebilirsiniz. Öfke, korku, dehşet ve intikam gölgeleri geri döndüğünde, onları sadece görmeli ve anlamalısınız. Bunu yaptığınızda mesajlarını verip gideceklerdir. Gölge ben’i iyileştirme süreci bundan ibarettir.


44.Gün



Karanlık enerjilerin bana öğretmenlik etmesini diliyorum.

Bu olumlama korkuyla yüzleşmekle ilgilidir. Gölgenin kendisi gibi korkunuz da kendisinin size zararlı olduğunu düşünmez. O da bir koruma olduğuna inanır. Herkesin belleğinde geçmiş korkuların deneyimleri vardır. Size bu duyguları anımsatarak korku kendisini geçmişin sarsıntılarından korumaya çalışır. Korkunuzu bastırdıkça onun müttefikiniz olması olanaksızdır. Ama aynı biçimde korkunun temeline göre de davranamazsınız. Ruh düzeyinde korkmak için bir neden yoktur çünkü korunmanız gerekmez. Şimdide yaşamak hiçbir tehdit taşımaz ve geçmişe bakmanın bir amacı yoktur. Korkunuza gidip nereden geldiğini ve ne istediğini sorun. Dünyayı onun bakış açısıyla görerek, ruhun kendinizi korumaya gereksinimi olmadığına ikna edecektir. Korkudan öğreneceklerinizi öğrenin, onu iyileştirin ve ondan gitmesini isteyin.


45.Gün



Gölge Ben’im ve benim amacımız aynı: ışıkla birleşmek.

Bu olumlama ikilikle, düaliteyle ilgilidir. Işık ve karanlık karşıtlarmış gibi görünürler ve hepimiz onların savaşan düşmanlar olduklarını öğrendik. İkiliğin temeli ayrılıktır ama ruh her şeyle, karanlıkta bile uyum içindedir. Gölge ben’iniz bunu bilir. Olumsuz enerjileri sizin için saklarken sizin dikkatinizi çekmeye çalışır, sizi korkutmaya, öfkelendirmeye ya da kinlendirmeye değil, böylece bu duyguları anlayışa dönüştürebilirsiniz. Anlayış ışıktır.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla