Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. NOT : zayıflamak kelimesini beynimiz ''güçten düşmek , güçsüzleşmek sağlığını kaybetmek vs.. vs..'' olarak algılıyormuş.... bu sebeplede zayıflamak fikrine direnç gösteriyormuş.... bu metinde ZAYIFLAMAK kelimesinin yerine İNCELMEK // İNCE // İDEAL KİLOMDAYIM // FORMDA yada üreteceğiniz olumlu anlam içeren başa bir kelimeyle değiştirebilirsiniz zayıflama metni ben zayıf ve zindeyimben yediklerime dikkat ediyorum bugün kendimi daha zayıf hissediyorum şimdi zayıflıyorum bugün daha parlak görünüyorum ve hissediyorum şimdi hissettiklerimden keyif alıyorum gelişme hissimi seviyorum beni zayıflatan yiyecekleri seviyorum KİLO KAYBETMEK KOLAYDIR sağlıklı olmaktan keyif alıyorum vücudum daha ince ve daha sağlıklı oluyor ben kendimi içerden ve dışardan zayıf hissediyorum ben yalnızca acıktığımda yemek yiyorum ben düzenli olarak egzersiz yapıyorum ben ince ve sağlıklıyım hızlı bir metabolizmaya sahibim ben sağlıklı yaşam şeklimden KEYİF ALIYORUM.... |