10-06-2009, 08:29 PM
|
#10 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
duam; Allahım beni dengeden yoksun bırakma...canımı al, aklımı alma! dünden beri ilaca ara verdim, korkuyorum, sen beni benden daha iyi bilensin...daha önceki ilaç bırakma denemelerimi gördün, lütfen bu sefer güç ver! şu lanet ilacı ne zaman bırakmaya çalışsam, senin cehennemin kıyısından dönüyorum biliyorsun! (ne şapşal ilaçtır ki aniden bıraktığında İntihara meylettiriyor!) çocuk değilim, biliyorum ki ergeç öleceğim, ve yüksek ihtimalle baldan ırmaklar bana epey uzak görünüyor...ama en azından yaşarken güldürdün milleti, öldürürken güldürme halime Allahım! rezil bir şekilde ölmeyeyim lütfen... bak ilacı bırakıom, dengemi şaşırtma Allahım, söz verdin sayıyorum, şimdiden teşekkür... | Çok üzüldüm, içimde hissettim...Dün akşam okuduğumdan beri dua ediyorum... Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim... Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... ... ... şimdi eşim de kendi kendimi iyileştirebileceğime inanıyor...
evet, neden zavallı organceğizlerime bir sürü yan etkisi olan ilacı yükleyeyim değil mi?   Allah'ım sen büyüksün!.. Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim... Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... ... ...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |