Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2009, 01:21 PM   #38 (permalink)
duru79
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

Sanırım eşinizin kilo almamasının nedeni kiloyu pek kafasına takmıyor oluşu olabilir mi?Şimdi size bir alıntı yapmak istiyorum.Çoğu kişi bence olmaz böyle bişey diyebilir ama bu alıntı yaptığım kitabı okumanızı tavsiye ederim.
[ Hayır!Ne makarnalar,ne pilavlar,ne pizzalar...ne kaymaklı ekmek kadayıfı ŞİŞMANLATAN BESİNLER DEĞİLDİR.

Hayır!Hamburger,domates'ten...salataya döktüğünüz yağ,salatalıktan daha şişmanlatıcı değildir!Çünkü beslenme duyumlarınıza kulak verdiğinizde herbirinden yediğiniz miktarlar farklıdır.

Hayır!Halanızın obez olmasının nedeni,yaptığı ve parmakları ile birlikte yediği harika börekler değildir!Ama komşunuzun gencecik kıznın anoreksiya mentale'ya yakalanmasının nedeni bazı besinlerin şişmanlattığına inanmış ve çok korkmuş olmasıdır.

Hayır!Artık,hiç durmadan size"şişmanlatan besinlerin"listelerini sunmakta yarışanları dinlemeyin...beyninizi ve sofranızı bu hurafelerden temizlemek için akıl süzgeçlerinizi ve irade gücünüzü kullanın.

"Şişmanlatan besinler",diye bir şey yoktur!
"Zayıflatanlar","şişmanlatmayanlar" olmadığı gibi.




ZAYIFLAMAK (KİTABI)
DR.OZAN TUNÇER




Alıntı:
akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


senin eş tam full destek hani...
aynen benim ayyıldızım da öyle senin ki gibi....hadi mangal yapalım yok gece yarısı yemek yemeler elinden çerez abur cubur ardarda tatlıları götürür.ama gelgelelimfilinta gibi adam .hhhhhhıııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
deli oluyom şunun kilo almadan yaşamasına
işte bu da ben
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla