Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 01:13 AM   #23 (permalink)
ESOS
Teğmen
 
ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 89
Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road
Wink Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında dünya ekonomisi sayemizde dönüyor...... kriz biz olmasak aşılmaz.... ekranlarda yanlış pariteler gösteriliyor.. dolar..euro.. altın.. borsa .. hepsi boş..
biz ve kilolarımız olmasa ekonomi çöker.. baksanıza her reklam bize yönelik..
insanlık ilim .. bilim.. teknoloji..gelecek .. tıp.. kuraklık.. küresel ısınma..kutuplar... açlık.. savaşlar..vs.vs.. için bile bizim kilolarla uğraştığı kadar çalışmıyor.....
meğer bedenimde bor madeni kadar değerli ama onun kadar keşfedilmemiş bir hazine taşıyormuşum... meğer dünya bunu benden önce keşfetmiş... madenimi çıkartmak için bin takla atıyor..
ama sorun şu ki olay fikirden ibaret... çıkartmaya talip oluyorlar parayıda alıyorlar....sonrada hadi sen kendin çıkart bakalım diyorlar..
merhaba arkadaşın bahsettiği kitabın adı tek şişman beynimiz yazarı yasemin soysal kitabı ben bu gün eşim için aldım şöyle bir göz geçirdim kitabın enerjisi süper arkadaşım . tavsiye ederim he bide kilonun asıl sebebi ne biliyormusun etrafa güvenmemek güven eksikliği böyle olunca beden kendini koruma altına alıyor .önce kendine güven tabiki başara bilirsin ben yedi ay öncesine kadar bölgesel kilosu olan biriydim yani basen herkes aman basen çok zor verilir diyorlardı ben verdim çok iyiyim ama herkes liposakşın yaptırdığımı düşünüyor umrumda değil ....darısı isteyen herkese aydınlık içinde ol
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla