02-06-2009, 04:40 PM
|
#7 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. birleşirsek daha şişman görünmez miyiz? mesela en son aldığım dandik marka ilacın internet reklamında 1 günde 3-4 kilo verdirdiği söyleniyordu! behey insafsızlar! balon mu bu, bir günde foss diye 4 kiloyu veriversin?! adamların sayfasına yorum yazmak istedim, eşim dedi ki 'ne olur ne olmaz, küfür etmeden yaz, seni bularlar, çok fena kızarlar!' mecburen öfkemi zapt u rapt altına alıp kibarca 'yorumumu' yazdım...yayınlarlar mı hiç?! feci küsüm alayına!
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |