Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 11:16 PM   #117 (permalink)
sudem8
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zero Limit

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dragon 41, kastettiğin korku mu endişe mi ya da fobi mi bilemiyorum. Ama hangisi olursa olsun;

Evet, her şeyde işe yarar.

Verdiğimiz tepkiler, hafızalarımızdaki anılarımız nedeniyledir. Fakat biz anılarımızın tümünü hatırlamayız. Oysa bilinçaltımız hiç bir şeyi unutmaz, orada her şey bir şekilde kodlanmıştır ve biz diyelim ki korkumuzu harekete geçiren bir uyaran aldığımızda anılar nedeniyle korku tepkisini veririz. Bu noktada bilinçli aklımızla kendi kendimize ne söylersek söyleyelim ikna edemeyiz kendimizi. Hele de fobiyse...Hatırlayalım ki bilincin bir saniyede işlediği 15 bitlik veriye karşılık bilinçaltı 15 milyon veri işlemektedir.

Bu noktada sorumluluğu kabul etmeliyiz. Soruna yol açan bir şeyler olup bitmektedir içimizde ve ne hoş bir şeydir ki, onlardan tümüyle arınmak mümkündür.

Bundan tümüyle arınmak için iyi bir yöntemdir ho'oponopono. Tek yapmamız gereken sorunu aklımızda tutarak dört cümleyi tekrar etmek: Seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Ta ki sıfırlayana kadar, arın, arın, arın.

Ne yapıyoruz? Sorunu kendimizden çok yüce olana, Yaradan'a teslim ediyoruz ve güveniyoruz.

Kitapta da belirtildiği gibi, Larry Dossey bunu çok güzel söylemiş: "Tüm bu zaman içinde Mutlak olan ile bir köprü kurmaya yarayan duanın -dört cümlenin- asla başarısız olmadığını hatırlamalıyız. Her zaman - bu idrak içinde kaldığımız sürece- %100 işe yarar."

Özde hepimiz biriz. Seni seviyorum. Sendeki korkulara benim içimde yol açan bir şeylerin varlığını kabul ediyorum. Özür dilerim. Aramızda kurulan negatif enerjetik bağlardan dolayı beni affet. Soru olarak burada konuyu dile getirmekle bendeki korkulara dikkatimi yönelttiğin ve arınmama katkıda bulunduğun için teşekkür ederim.

sevgili ismira, çok teşekkürler çok faydalı olduğu kesin, denicem mutlaka...araba kullanma korkum var.birde bir olay için uygulayacağım sonuçları mutlaka paylaşırım.harikasınız
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla