01-06-2009, 02:58 AM
|
#3 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI işte bu ya siyahça özüne döndü,çok şükür bunları yazarken ne kadar zorlandğının farkındayım.devam başarılı olduğun anlara gidelim aldığın takdirler, başarılar,hepsini hatırla ve kendini takdir et.Bak gördün mü senin yazını okuyanlarda şaşırmıştır bu kadın neymişte biz bilmiyoruz.evet bilmiyoruz sen bunu karşındakilere hissettireceksin çünkü biz nerden bilelim.biz seni çirkin kel nohut beynli kirli günahkar öööö daha neler vardı aklıma gelmedi okurken rahatsız oldum. aman da bu kadın neler yaşamış ee ne var sen benim yaşadıklarımı yazsam günlerce ağlarsın .ama yazmam hepsinin üstesinden geldim.o yaşadıklarıma da enerji yükleyip davet etmem kendimede acımam.senin yaşadıklarınla benimkileri yarıştırmaya kalksak sen geride kalırsın.bak sen bile ne dedin bu dünyada mı yaşıyorsun demekki her şey yoluna giriyormuş .eskilere takılıp,ahlarla vahlarla vaktimizi öldürmicez.olumlu olayları hatırlayıp,güzellikleri kabul edip, onların yenilerini davet edeceğiz... |
| |