Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 01:18 PM   #429 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady







7 Ağustos: "Isigin icinde yuru ve gercegin isiginin tumuyle ustunde parlamasina izin vermekten asla korkma. Saklayacak bir seyin olmadiginda, utanacak bir seyin olmadiginda, hicbir sinirlamasi olmayan ve kendini gercek bir nese ile ifade eden kucuk bir cocuk kadar ozgur olursun. O cocuk nese ile dolup tasar ve nese bulasicidir, onunla temasta olan herkese yayilir. Nese saklanamaz, icinde tutulamaz. Binbir sekilde kendisini ortaya cikartir; bir bakisla, bir sozcukle ve ifadeyle... Nese insanlari kendine ceker cunku herkes neseli, mutlu ruhlara karsilik verir ve onlarin arkadasligindan keyif alir. Nese ruhlari, celigin bir miknatisa cekilmesi gibi birbirlerine ceker, oysa karamsarlik ve olumsuzluk iter. Uygun seyi yaptigini ve uygun yerde oldugunu bildigin zaman, nese ve ozgurluk yayarsin. Her sey senin icin puruzsuz bir sekilde akar ve yerli yerine yerlesir. Kendine en iyi olani cekersin; bu kendiliginden boyle olur cunku, benzer benzeri ceker."


__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla