Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2009, 01:11 PM   #1 (permalink)
eminetan
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 21
Tesekkür: 102
22 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eminetan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zero Limit

uygulamadaki ana tema; her ne olursa olsun bunun bizden, içimizdeki şeylerden kaynaklandığını fark edip, tamamen sorumluluğu almak, bunu yapabilirsek iyileşme meydana gelmeye başlıyor, ayrıca bu dört cümleyi Allah a söylüyoruz ve Onu yardıma çağırıyoruz...
küçük bir örnek: annemle başka bir şehire misafirliğe gittik. aynı odada kalıyoruz, gece horlama sesiyle uyandım, biraz rahatsız olduğu için acayip bir tonla horluyordu, uykuya dalmam mümkün değildi, kendisini uyandırıp rahatsız etmekte istemedim...önce olayın sorumluluğunu alıyorum benden kaynaklanıyor diye içimden geçirdim sonra da;
Allahım seni seviyorum, özür dilerim, bu durumu yaratan içimde her ne varsa lütfen beni affet, tşk ederim demeye başladım, birkaç kez tekrarladım, anneciğim birden kalkıp oturdu sonra lavaboya gitti geri dönüp yattı, tabi horlama kesildi, hemen etki etmesine çok şaşırdım, ertesi gece yine aynı, bu sefer kalkıp su içti yattı.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

eminetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla