Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2009, 07:38 PM   #19 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

16.Gün



Bugün bir şeyi sanki ilk kez görüyormuş gibi göreceğim.

Bu olumlama yenilikle ilgilidir. Bunu bugününüzün sözü yapın. Bir şeye, ona ilk kez baktığınızda göstereceğiniz beğeniyle bakın. Ruhunuz her deneyimi yeni gözlerle görür. Eski ya da bayat olan etrafınızdaki şeyler değildir ama onları eskiten algınızdır. Bir şeyden hoşlanıp hoşlanmamanızın nasıl değiştiğine dikkat edin. Bazı eski anılar size nasıl tepki vermeniz gerektiğini söylüyor. Neden hoşlanıp hoşlanmadığınızı, neyi kabul edeceğinizi ya da reddedeceğinizi önceden biliyorsunuz. Ama bunu yapmama seçeneğine sahipsiniz. Tepki göstermeden önceki o küçücük anda- ya da sonrasındaki duraklamada- açık olabilirsiniz. Ruhunuza her zaman beğeni olan tepkisini sorun. Bugün kendinize, yeni beğeni duygularınızı, daha önceleri öylece kabullendiğiniz bir çiçek, bir perdenin esintiyle uçuşması, bir çocuk oyunu, yolun kenarını güzelleştiren bir ağacı yeni bir gözle görerek, yaşama izin verin.



17.Gün



Bir insanı ışıkla besleyeceğim.

Bu olumlama iletişimle ilgilidir. Bunu bugünün pratiği yapın: Sevgiyle farkındalığın güdüsünü hissedin ve sonra da bunu armağan edin. Sevgi güdünüzü gereksinim duyan birine, zaten sevdiğiniz ya da dünyadaki bütün insanlara yönlendirin. Sonra da serbest bırakın. Armağanınız ışığın birleştiği ruhsal banka tarafından alınacaktır.



18.Gün



Birisi üzerinden yargılarımı kaldıracağım.

Bu olumlama bağışlamayla ilgilidir. Bunu bugününüzün pratiği yapın: Kötü yargılarınız olan bir kişiyi ele alın ve sonra yargınızı geri alın. İstediğiniz sözleri seçin: Üzgünüm; öyle demek istemedim; düşüncemi değiştirdim; seni üzen sözlerimi geri alıyorum. Ama bunlar sadece sözcükler olmamalı. Sevgi dolu olun ki düzelttiğiniz yargınız da samimi olsun. Düşüncelerin bizzat yaralama gücü vardır. Olumsuz bir düşünceyi geri alarak iyileşme sağlarsınız.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla