Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2009, 11:31 PM   #44 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: Seminer Ücretleri İle İlgili

Alıntı:
OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konu ile ilgili Hayatım değişti ve sizin açıklama ve yorumlarınız yapıla bileceğin en iyisi sanaırım.
19.05.2009 tarihli Keops kodlu site yöneticisinin Soğuk kanlılığını yitirip,Eğosunun büyüklüğünü ispat kokan,altarnetif yorumlara yada itiraza mukavvim olmayan beyanları sanırım sizce hoş karşılana bilir.
Müflis Tüccar zihniyeti ile ben yaptım oldu,işime kimse karışamaz,yoksa hııııı dayatması sokakta pekte itibar görmez.
Koşulları izah eden ve iyi temennilerde bulunan adeta sevgi ile sitelerine bağlı olan insanlara hesapları inceleten yazışma takdire değer.
Keser döner sap döner.Siteden atmakla tehdit ettiği ben keopsla ilgili sizin hoş görünüze katıla bilirmiyim bilmiyorum?
yazılanları gerçekten hayretle okudum..sitenin yöneticisi ya da yetkilisi olmasam da kendimi forumda bir ailede gibi hissettiğim ve ben de bu forumun üyesi olduğum için birşeyler yazmak istedim..
foruma üye olan arkadaşlarımız hayatlarını değiştirmek, üzüntülerinden kurtulmak ya da kişisel gelişimlerini devam ettirmek için üye olurlar..burada hiçkimsenin bundan başka bir amacı yoktur..tam aksine sevgiyi, şükrü, bilgiyi yaymaya çalışan insanların arasındayız bu sitede...tartışma çıkaracak polemik yaratacak bir yer de değil burası..

size gayet nezaketle cevap verildiği halde, ve her forum yöneticisinin yaptığı gibi forumun kurallarına uygun olmayan mesajlar bulunduğundan banlanabileceğiniz uyarısı yapıldığı halde olayı nasıl da tersine çekmişsiniz ben anlayamadım..

keser dönüp sap dönecekmiş ya hani, gerçekten tehdit eden, ya da gerçekten size kötü niyetlerle yaklaşan insanlar olduğunda keopsun değerini anlarsınız umarım..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla