Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2009, 08:03 PM   #3 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tıpkısının aynısı....diye bir kelime vardır ya.. (annem duysa ben sana öylemi öğrettim doğru konuşsana kızım der .) ama neyapayım en kısa cevap bu oluyor....... detayları anlatmazsan yalan söylemişim gibi hissediyorum.. sonrada dediğin gibi konu dağılıyor...
Ben dee ben dee bütün ayrıntıları vermek zorundaymışım gibi hissediyorum:) Olay olurken sağımda ne vardı solumda ne vardı herşeyi herşeyii:) Hatta arkadaşlarım bana gülüyor çoğu zaman ama napim..Bi de ayrıntılı anlatmazsam birşeyi ben de tad alamıyorum anlattığım şeyden tad almam ne bileyim tuhaf bir duygu ama benim için önemli alalede konuşmayı sevmiyorum ve istediğim ayrıntıları vermezsem alelade konuşmuşum gibi geliyor:)