Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2009, 02:04 AM   #64 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

9/2

Haklı olma, kendimizi güvenlik içinde hissetme ihtiyacı, bu kendimizi yaşama adama yolumuzun önünü keser. Eğer güdülerimizi sorgularsak kendimizi güvenlik içinde hissetmeyiz. Siz güçsüz olma konusunda haklı olmayı mı, yoksa büyük olma yeteneğiniz hakkında yanılmış olmayı mı tercih edersiniz? Siz küçük bir paranın kontrolüne sahip olmayı mı, yoksa büyük bir parayı nasıl kontrol edeceğinizi bilmemeyi mi tercih edersiniz? Siz sevmediğiniz bir işte kalmayı mı, yoksa sevdiğiniz bir işi yaratma riskini almayı mı tercih edersiniz? Siz mutlu musunuz? Siz arzularınızın peşine düşüyor musunuz? Eğer bir yıllık bir ömrünüz kaldığını bilseydiniz, şimdi yaptığınız şeyi yapmayı sürdürür müydünüz? Hayatınız için aynı seçimleri yapar mıydınız?

Gözlerinizi kapatın ve içinizin derinliklerinde, kendinizi güvende ve rahat hissettiğiniz bir yere odaklanın. Kendinize şu anda hayatınızda ne yapmak istediğinizi sorun. Kendinize bu hayalinizin peşine neden düşmediğinizi sorun. Neden korkuyorsunuz? Kendinize az önce size sorduğum soruyu sorun: Eğer sadece bir yıllık bir ömrünüzün kaldığını bilseydiniz ne yapardınız? Neyi değiştirirdiniz? Yanıtları kalbinizin sessizliği içinde tutarak, hayatınızı hayallerinizi gerçekleştirebilecek şekilde değiştirmeye karar verin, kendinizi buna adayın. Daima kendi gerçeğinizi dinlemeye ve işitmeye karar verin. Evrenin sizi kalbinizin arzusuna doğru yönlendirmeye karar verin, kendinizi buna adayın. Sırf bu kararları vermek bile yaşamınızı değiştirecektir. Böyle yaparak siz kendinize ve evrene, ‘Ben arzu ettiğim şeye sahip olmaya layığım ve arzumu gerçekleştirmek için gereken her şeyi yapacağım,’ diyor olursunuz. W.H.Murray, bu konuda şöyle yazıyor:

‘İnsan bir şeye karar verip kendisini ona adayana dek bir duraksama, bir geri-çekilme olasılığı ve daima etkisizlik-sonuçsuzluk vardır. Tüm kişisel girişim ve yaratma eylemlerinde basit bir gerçek vardır: cehalet sayısız fikri ve harika planı öldürür, insan kendisini bir şeye kararlı bir biçimde adadığı anda Tanrı’nın inayeti, yani ilahi takdir de devreye girer. Bu durumda başka türlü asla vuku bulmayacak şeyler kişiye yardım etmek üzere vuku bulur. Kişinin verdiği karar tüm bir olaylar dizisini başlatır, her türlü öngörülmemiş hayırlı olayı ve buluşmayı, kimsenin karşılaşmayı hayal edemeyeceği bir maddi yardım sağlar. Siz her ne yapabiliyorsanız, ya da neyi hayal edebiliyorsanız ona başlayın. Cesaret-girişkenlik deha, güç ve sihir içerir.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla