Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2009, 02:54 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Doğru Frekans Hakkında

Anlık düşünceler dediğin tutunmadığın düşünceler sanırım. Bunu defalarca konuşmuştuk forumun farklı yerlerinde. Anlık düşüncelerde genelde bir tutunma olmaz, o düşünce akar gider, serbest kalır. Ama kapsamlı düşüncelerde devamlı bir tutunma çabası vardır. Çekim yasası her ne kadar istediğinize tutunun, onu devamlı yaşıyormuş gibi hissedin vs vs dese de düşündüğünüz şeyi serbest bırakmadan konuya ilişkin sizde oluşmuş enerji hapis kalır ve isteğinizin tezahür etme alanına gidemez. Bu yüzden de gerçekleşmesi zaman alır.

Başarı neden hep vazgeçtiğimiz zamanlarda gelir? Vazgeçiş serbest bırakmadır çünkü. Ama bilinçli bir serbest bırakmadan sonra yaşanırsa dileklerimiz onun da zevki bambaşkadır.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla