Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2009, 04:05 PM   #13 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: başkalarının görüşlerini önemsemeyen varmıı?

Siz kendinizle ilgili ne düşünüyorsanız, başkaları da sizinle ilgili öyle düşünür.

İletişim, bilinçaltı düzeyde gerçekleşir. Birlikte olduğumuz insanlar, bizden mutlaka bir parça taşırlar.Bizden bir şey yansıtmadıkça, birini sevmemiz ya da ona kızmamız mümkün değil. Yabancı bir yazarın sözü bu.

İç dünyamızı değiştirdiğimizde dış dünyamız da değişir diye devam ediyor.Sizin, hassaslık sorununuz varsa, bununla ilgili kişiler çıkar karşınıza. Tacizle ilgili korkularınız varsa, bu doğrultuda insanları kendinize çekersiniz.

Yani başkaları bizim istediğimiz rolleri oynar. Herkes ya da her şey bizi geliştirmek için vardır zaten. Bununla ilgili eksik ya da zayıf yönlerimizi değiştirdiğimizde, bu insanlar da ya kaybolur hayatımızdan çıkarlar, ya da tavırlarını değiştirirler. (R.Şanal)

Yani, korkular da bir istektir derin düzeyde. Neye odaklanırsak onu büyütüyoruz ve ona göre insanları çekiyoruz kendimize.super
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla