Konu: RUHSAL ZEKA
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2009, 02:28 PM   #2 (permalink)
azime_1
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 41
Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azime_1 will become famous soon enoughazime_1 will become famous soon enough
Standart RUHSAL ZEKA

Ruhsal Zeka




Evrenin yüzeyinde buzdağlarının uçlarını görüyorsunuz. Ruhsal zekanızla bakmadığınızda, perde ardının engin esrarını çözümleyemezsiniz.
Yaşadığım olayları sorguladım; başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Kimi sırları keşfettiğimde, hayatımın akışının da "gizli bir El" tarafından değiştirildiğini fark ettim. Yorulduğumda, ezildiğimde, çaresiz kalbimin çığlıklarıyla "O gizli El'e" yöneldiğimde, adeta evreni sarsarak hizmetime koşturduğunu hissettim.
Sanki içimden bir pusula gibi sessizce bana yol gösteriyordu. O zaman, tesadüf sandığımız olayların son derece bilinçli şekilde planlandığını fark ettim. Tüm geleceklerin evrenin ruhsal boyutundan yönetildiğini anladım.
Çevremdeki insanları gözlemlediğimde, aynı gizli El'in sevgi selinin, herkese yöneldiğini fark ettim. Ama bazıları ruhsal coşku kanallarına gönüllerini kapatmışlardı. Bazıları okyanus enginliklerindeki ruhlarını terk etmiş; bir avuç cesetlerine sıkışmışlardı. Bu yüzden bazıları korunuyor; bazıları da yapayalnız ve yardımsız bırakılıyoru.
Bu gizli sırrı nedir? Bu kitapta o "gizli El'in" sırrını hissedeceksiniz. Elinizde farklı, yeni, sıra dışı, duygularınızı değiştirmeye aday, heyecan verici bir kitap tutuyorsunuz.


Lise son sınıftaydım bu kitapla tanıştığımda. Ellerimizde test kitapları, puan tabloları,istediğimiz üniversietnin kazanma hesapları. Bir karmaşa hakikaten bu ÖSS telaşı.
Ben Boğaziçi İşletme Fakültesini istiyordum. Gerçekten çok istiyordum. Benim gibi ders çalışan ya da sınav psikoljisine geç giren birisi için imkansızdı.Ama ezelden beri hedeflerimi yüksek tutmak ilke oldu benim için.
Ama hayalim Boğaziçi işletmemi idi yoksa o hedefin altına yerleştirdiğim diğer maddeler mi.İstedim ama hayırlısı dedim her zaman.
Sonuç Boğaziçi İşletme olmadı. Ama 4 sene çok güzel bir üniversite hayatım oldu. Okuduğum bölümde işletme değil hukuk du.Temel başlığa ulaşamdım ama o başlık altındaki tüm hayallerimi yaşadım.

Bu kitap şu ana kadar hayatıma o kadar çok şey kattı ki; Sizlere de böyle güzel katkılara sağlaması dileğiyle
__________________
İnsana kötülük için bildiğini söylemsi yeter
azime_1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla