Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2007, 12:14 PM   #5 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart ALTINI ISLATMA

Gerçekten çok önemli bir konu bu...Özellikle ailenin tutumu çok önemli...Eğer aile bu konuda anlayışlı değilse ve çocuğu suçluyorsa bu suçluluk duyguları bir çığ gibi büyüyüp insanın hayatının kabusa çevirebiliyor...
Geçenlerde bir üyemiz 40 yaşında olduğunu telkinleri dinlediğini kendini çok iyi hissettiğini söyledi.
Ancak telkinleri dinlemesinin 6. Gecesi altını ıslatmış.

Daha önce böyle bir şey yaşayıp yaşamadığını sorduğumda.En son 6 yaşında iken altını ıslattığını söyledi.
Bende bu konu ile ilgili olarak bir suçlama ile karşılaşıp karşılaşmadığını sordum.
Babaanesi ve annesi eğer bir daha altını ıslatırsa ölü fare eti yedireceklerini ve derisini demir ile dağlayacaklarını söylemişler.O günden sonra altını hiç ıslatmamış ta ki 34 sene sonra telkinleri dinleyinceye kadar.
Telkinlerden suçluluk duygusu telkininde kişinin kendisini affetmesi söyleniyor.Bu üyemizde 34 sene sonrada olsa kendisini affetti.

Kendisinin yorumunu burada paylaşayım...

Atakan Bey
Ben scriptlerinizi 19 .cu günündeyim.Birincil scriptlerle başladım.Günde ortalama 10 saat dinliyorum.Olumlu sonuçlar çok fazla. Bunları zaman zaman yazacağım.Ama mutlaka bilinmesi gereken bir deneyimim var.Ben 6 ıncı günde gece altıma idrar kaçırdım. 1 gece sürdü.Sonra normale döndüm.Suçluluk scriptinin etkisi olduğu çok kesin.Çünkü 6 yaşıma kadar gece idrar kaçırırdım. Beni bu kaçırmalarımı engellemek için annemle babaannem yanımda şöyle konuşmuşlardı; " falancaların oğlu da gece çiş yapıyormuş. Annesi fare öldürmüş ve etini ona yedirmiş. Eğer devam ederse kızgın demir etine bastıracaklarmış." Ben korkup suçlanmıştım.O geceden itibaren kesinlikle idrar kaçırmadım.Ta ki scriptlere başlayıncata kadar. Neyseki 1 gece oldu.Ben size çok teşekkür ediyorum.hem böyle bir çalışma için hem de 6 ıncı gündeki idrar kaçırma durumumla gerçekten samimi bir şekilde ilgilendiğiniz için.Sevgiler.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla