Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2008, 09:14 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Mıknatıs Olma Meditasyonu

ÖZEL BİR MEDİTASYON MIKNATIS OLMA MEDİTASYONU

Şimdi ilk yapmanız gereken şey sessiz bir yerde oturun, arzu ederseniz gözlerinizi kapatın ve içinize yavaş yavaş yoğunlaşın. İstediğiniz zaman gözlerinizi açabilirsiniz. iyice içinize yoğunlaşın ve kendinizin bir mıknatıs gibi çok güçlü bir çekim gücüne sahip olduğunuzu düşünün. İsterseniz kendinizi mıknatıs olarak bile düşünebilirsiniz. Ama unutmayın ki bu mıknatıs metalleri kendine çekmiyor, bu mıknatıs kendine para, aşk, sevgi, araba, ev, şan, şöhret gibi şeyleri çekiyor…

Şimdi bir mıknatıs olduk. Bunu iyice bedenimizin her köşesinde hissedebiliyoruz. Şimdi dikkatinizi evrene - uzaya yöneltin ve istediğiniz şey orada boşlukta duruyor. O nu hızlı bir şekilde bir mıknatıs olarak kendinize çekin. Zaten zorlanmanıza gerek yok siz mıknatıs oldugunuz için bu işlem çok hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Bu konumuza bir örnekle devam edelim ve diyelimki bu istediğimiz sey 2007 model bir Volkswagen Passat araba. Şimdi evrende duran bu arabayı kendimize çektik ve bize yapıştı korkmayın onlar evrende dururken dunyadaki boyutlarında ve agırlıklarında değiller onlar orada mıknatısın çektiği bir iğne kadar olduklarını düşünebilirsiniz.

Arabayı kendinize çektikten sonra dikkatinizle dünyaya oldugunuz yere geri dönün oldugunuz yere geri dönünce o kendinize çektiğiniz lüx arabayı kapının önüne bırakın daha doğrusu park edin.

Şimdi o araba sizin bundan emin bir şekilde bunu hissedin hissedebilmeniz çok önemli bunu unutmayın. o arabayı aldıgınızda nekadar mutlu oldugunuzu düşünün. Ne muhteşem bir duygu değilmi. Şu anda bir lüx arabaya sahibiz. bunu tüm vucudumuzla hissediyoruz ve bize verdiği heyecanı o mutluluk çığlıklarını atıyoruz hatta yanımızdaki birine sarılıyoruz mutluluktan. bunları her bir hücrenizle hissedin ve yaşayın o anı.

Şimdi yavaşça gözlerinizi açın ve bu mutlulukla sanki arabanızı evin önüne park etmiş gibi kalkın perdeyi aralayın ve arabanızı park ettiğiniz yere bakın. Arabanızın orada oldugunu sizi beklediğini istediğiniz zaman ona binebileceğinizi bilin buna canı gönülden inanın.

Şimdi bir koltuğa oturun ve park ettiğiniz arabaya bindiğinizi düşünün tüm ayrıntılarada yer verin. arabaya oturun hayalinizle marş ı çevirin araba nekadar harika ve yeni bir kerede çalıştı zaten. camını indirin ve bir şehir turu atın tabii gaza basmayı unutmayın. şehir turu atarken size nekadar keyif verdiğini isteseniz havanıza hava kattıığını düşünün. bunu hissedin. istediğiniz kadar gezdikten sonrada geri gelin arabayı aynı yere park edin ve eve girin.

Burada yogun duyguları tam yaşarken gözlerinizi kapatın ve SAĞ YUMRUGUNUZU İYİCE SIKIN VE AKLINIZA İLK GELEN BİR SAYIYI VE RENGİ SÖYLEYİN SESLİ, BİR ŞEKİLDE BUNU EVREN DUYSUN. MESELA ” PEMBE, 6 ”

Gözlerinizi artık açabilirsiniz …. yaptığınız çekim yasası meditasyon tekniklerinden biriidr. Ve başarıyla sonuçlanmıştır.

Burada en dikkat ettiğimiz nokta verdiğimiz sayı ve renk kodlamasıdır. Normalde ben size bu meditasyonu 21 gün yapmanız gerektiğiniz söyliyecektim. Hiç sıkılmadan aynı heyecanı hissederek aynı şekilde.

Ama meditasyonumuzun en sonunda bir kodlama yaptık. Şimdi tek yapmanız gereken hergün gün içinde kendinizi en mutlu hissettiğiniz bir anda hemen gözlerinizi kapatıp YUMRUĞUNUZU SIKICA SIKIP ”PEMBE, 6 ” diyeceksiniz sadece bu bir kaç saniye sürer.Tabiiki bu renk ve sayı sadece bir örnektir siz o an içinizden gelen renk ve sayıyı söyleyeceksiniz ve o sizin kodunuz olacak. Bu kısacık yapacagınız hareketle beyninize yaptığınız meditasyonu ve o an hiisettiğiniz her şeyi hatırlatmış olacaksınız böylece hergün aynı yogun meditasyonu yapmak zorunda olmıyacaksınz.

Bu hareketi 21 gün boyunca günde en az bir kez en fazla 3 kez yapacaksınız. 21 gün sonra bu kodlama İçinizde tanınmış olacak ve artık arabanızı her an bekleyebilirsiniz. Kim bilir belkide evin önünde park ettiğiniz yerdedir. isterseniz bi perdeyi aralayıp bakabilirsiniz.

Bu meditasyonda istediğiniz şeyin nasıl olacağını onu nasıl alacagınızı hiç düşünmüyorsunuz sadece oldugunu ve o anki duygularınıza kanalize oluyorsunuz. nasıl alacagınızın onemi yok evren size en uygun sekilde onu size verecek. Bu sahip olmak istediğiniz şeyin oluşum aşaması sizin ne kadar iyi istediğinize nekadar güçlü bir mıknatıs olduguza bağlıdır.
UNUTMAYIN PERDEYİ AÇTIĞINIZDA ORADA DURUYOR OLABİLİR….

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla