Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 03:24 PM   #38 (permalink)
mudokon
Teğmen
 
mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 117
Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart karanlıkta yalnız kalmak!!!

Alıntı:
Korkunc Nickli Üyeden Alıntı
Anormallik kesinlikle sizde değil. Vaktini oyunlarda geçirenlerde. Anlamsız işler. Hangi sağlıklı bir birey böyle anlamsız ve sadece şu oyunu bu oyunu bitirdim gibi, şu bölümde şöyle yaptım gibi şeylerle yontabilir ömrünü.

Ben. 10 senesini bilgisayar başında geçirmiş ve sabahlara akşamlara kadar oyun oynamış birisi olarak yazıyorum. Abartmıyorum. Abartıyorum ama yazdıklarımda değilde oyunun başında geçirdiğim vakitle.

Korkunc. Nickinde anlaşıldığı üzere. 20 saat aralıksız oynayarak işaret parmağı zafiyeti geçirmiş birisi. Hayatının 10 senesini geceleri vampirlerle vardiya yapan hilkat garibesi.
sana katılmıyorum Korkunç.
bilgisayar oyunlarına uzak biri olup bu yorumu yapsan tamam sen bu sektörden uzaksın ondan böyle diyosun derdim ama sana ne diyecegimi bulamıyorum.
tahminimce sen oyun oynamayı baya bi abartmışsın bu yüzden oyunlar hakkında bu kadar olumsuz düşünüyosun.
oyunlara vakit avırmak bir hobidir.ve bu ayrılan vakit çok abartılmadıktan sonra bu vakit boş ve anlamsız vakit olmaz.
oyunlara vakit ayırdığı için çocuklarını eleştiren ebebeynlere bir bakın ne yapıyorlar:
saat 7 den akşam 12 kadar tv nin karşısında anlamsızca oturuyorlar.üstelik bunu tv de program seçmeden hergün yapıyorlar.tv nin karşısında oturma eylemi 10-12 arası tv nin karşısında uyumaya dönüşüyor.bu şekilde geçen vakite ne diyeceksin merak ediyorum.
oyunlara boşu boşuna vakit harcamak gözüyle bakıyorsan hayatta o kadar çok yaptığımız boş şey varki saymakla bitmez.üstelik bunların çoğu oyunlardan daha az doyurucu kavramlar.bazı oyunların konusu çoğu sinema filminden daha derin ve ayrıntılıdır.sinema ya sanat derken oyunlar sırf ismi oyun diye ülkemizde 2.sınıf muamelesi çekiliyor.bu da bana çok saçma geliyor.
senin gibi uzun zaman oyun oynamış bir insanın bu sözleri söylemesi beni daha da üzdü.
mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla