Konu: MIRILTILAR
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 02:25 AM   #6 (permalink)
Korkunc
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart MIRILTILAR

Ben genelde sinek ve sivrisinek konusunda hassasım. sivrisinekler rahat bırakmadığı için bulduğumda kanımı onlarda bırakmayıp duvarlarda 0 rh (-) sürrealist çalışmalar yapıyorum.

Karasinekler de özellikle kırsal kesimde sizin bahçe keyfinize kendilerince ortak oluyorlar ama rahatsızlık verici vızıltılar arasında insan kendini pek de iyi hissetmiyor ve ben de örümcek korkusu platformunda yazmış olduğum gibi örümcek kardeşlerimin de açlıkla nefislerini terbiye etmek zorunda kalmalarını önlüyorum.

Yoksa kendi hallerine takılsınlar bir köşede, ben de onların dinamik yapılarını, uçuş rotalarını veya sorti tekniklerini gözlemlerim ama yaptıkları terbiyesizliklerin neticesinde ya bir sineklik ve uzakdoğu döğüş sanatlarına ait figürlerle can veriyorlar ya da ışık hızıyla hareket eden elimle yakalayıp örümceklere paket servis yapıyorum.

Aslında bir şey daha var. Bazı arkadaşlar "neden Korkunc" diye soruyorlardı. Yeri geldikçe yazıyorum.

Bir örnek daha. Ergenlikle gençlik çağları arasında kalan manyaklık çağlarında sinekleri yakalar, sonra bir kanadından tutar ve bizim ocaklı fırının yolunu tutardım. Sonra ocağın ateşleme mekanizmasına tutardım. Mekanizmanın işleyişi gereği iki metal uç arasında elektrik arkı oluşur ve zavallı çarpılırdı. Bu arada hayvan arkı iletirdi! Bu da benim de çarpılmama neden olurdu. Hangimiz dayanıklıysa acıya o devam ederdi hayatına. Bu uğurda onlarca sinek hayatını kaybetti ve ben doğal seleksiyonda "survivor" olarak yoluma devam ettim.

Afedersiniz pisimbat, bu tarz bir yazı için. Sizin ve diğer arkadaşların hassas insanlar olabileceğinizi gözönüne almadan yazı yazıyorum.

Bir bilgisayar terimi vardır, belki bilirsiniz. "Bug". Böcek manasına gelen bir söz ve bir şekilde bilgisayar programlarındaki öngörülmeyen hataları tanımlamak için kullanılıyor. Ben de bu sitedeki bir bug ım. Böyleleri de var sulu ortamların amfibisi.

Yazdıklarımı düzeltsem veya göndermeden önce silsem ve normale çevirsem de olurdu.

Ama isim bu. Korkunc. Ne yapsa yeridir.

Saygılarımla.
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla