Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 12:11 AM   #5 (permalink)
hiçyoktum
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 37
Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: KENDİNİZLE KONUŞUN

Bugün sıkıntılara karşı kullanabileceğimiz çok güzel ve manidar bir cümle duydum.ve ne yazıkki hemen akşamında öyle bir çöküntü yaşadımki, yaşadığım olay sanki tüm ruh halimi tüm çabalarımı ters düz etmişti, birden kendimi boşlukta düşerken ve hiçbirşey değişmiyor çabaladıkça batıyorum diye hissederken buldum.olayın etkiisiyle kendimle daha doğrusu rabbimle konuşurken allahım yardım et görüyorsun işte çabaladıkça batıyorum 2gün iyi 3. gün bi dert buluyo beni diye ağlamaklı ve bi parçada isyankar bi ruh haliyle yalvarırken arkadaştan duyduğum cümle aklıma geldi.

''DÜNYAYA AİT BİR DERDİNİZ OLDUĞUNDA ALLAHA DÖNÜP ALLAHIM BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME;

DERDİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE.

Ve sonra sürekli bunu tekrarlamaya başladım sıkıntımı karşıma alıp ............. benim büyük bir rabbim var dedikçe şükürler olsunki acısı küçülmeye başladı.

İnsanın yaratıcıya sığınması kadar ferahlatıcı bi duygu yok.Şükürler olsunki inananlardanım böylesi büyük bir lütuf böylesi bir güven duygusu ancak yaratıcıya yaslanmakla hissediliyor hiçbir beşerinin veremediği kadar sıcak ve büyük bir güven.
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla