Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2008, 11:01 PM   #38 (permalink)
meninje
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 182
Tesekkür: 2
41 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meninje is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İştah Açılması Etkisi

Bu sayfayı okuyunca demekki Atakan kişisel gelişimleri bize ücretsiz dinleterek kilo verme müziklerini parayla verecek demek geçti içimden:))))

Anlayışına sığınarak yaptım bu estriyi Atakan lütfen bağışla:) Bir forum sitesinin idaresi bile ne demektir biliyorum. Üstelik böylesi bir işi pekala tamamiyle ücretli yapma imkanın varken bizimle böylesine bir platformda paylaşıyor olman bile muhteşem.

Kilo alma konusuna gelince ödüm koptıu açıkcası. Son günlerde fütursuzca yiyorum ve hergün diyete başlayıp akjşama bırakıyorum:( bu çılgınlık içinde birde kilo alırsam diye düşünmek bile korkunç. Üstelik bugün telkinlerde ilk günüm ve ilk öğünü yemeden önce bırakın yemek yeme isteğini gerçekten çok nadir yaşadığım birşey yaşadım ki midem resmen kazındı açlıktan:( üstelikte asla okadar aç olmamam gerektiği halde... Ancak bir arkadaşımın dediği gibi Amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır:))

Ben olayı şöyle değerlendiriyorum;
bu yaptığımız uygulamalarla aslında olmamız gerek gibi olmamız sağlanıyor. Her konuda ve her alanda normali bulmak yani... Kilolu kişilerin kilo alma sebeplerinin altında kesinlikle başka sorunlar yatar. Bütün kaygılarını yiyerek dışa vururlar aslında. Veya hormonal dengelerinin bozulmasıda psikolojik sorunlardandır. Ve aynı şekilde aşırı zayıf kişilerin sorunuda aslında bünyedeki farklı psikolojik sorunlar, iç hesaplaşmalar, dışa vurulamayanlar vs vs dir... Bütün bunları düşününce burada ki çalışmaların bizim kilo problemlerimizi gidereceğini ve olması gereken seviyeye gelmemizi sağlayacağını düşünüyorum. Çünkü temelde oluşan sorunlar zaten bu telkinlerle ortadan kalkacaktır.

Kilo problemi olanların telkinler sonrasında kilo almalarınıda geçici bir durum olarak düşünüyorum. Yıllarca tahtada yatmış vucudun pamuk yatağa geçince günlerce her tarafı sızlar:) vizim bünyelerimizin oluşturduğu sorunlarla mücadele evresindeyken vucudun bu tarz dengesizliklerini hoşgörmek gerekiyor kanaatindeyim.

Yaniii sabııırrr ;)
__________________
meninje isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla