Konu
:
kuantum dokunuş tekniği
Tekil Mesaj gösterimi
14-03-2008, 03:05 PM
#
18
(
permalink
)
hayalayaz
Guest
Ynt: kuantum dokunuş tekniği
evet senin yüzünden, ama iyiki senin yüzünden oldu..keşke hep birilerinin yüzünden faydalı şeyler olsa..senin dediğin yere girdim, bir de iletişim telefonuna telefon ettim..tam böyle kumkuma teyzeler olurya onlar gibi..sonuna kadar tuttum oğlanı.adınıda sordum..bide herhangi bir aksilik çıkarsa kiminle muhatap olduğumu bileyim canım oğlum..dedim...birde ağzından söz aldım yalancı çıkmazsa, yarın kitap elimde..kaç kere bugün vercen kargoya değilmi çocuğum diye sordum, tecrübelerle sabittir böyle yapınca, hani bana söz vermiştin diyerek, telefon açılmasın diye anında yaparlar.. ya ben bir cadımıyım..olsun kendimi seviyorum
sağol balam ben pek doğum günü kutlamam ama yılda iki kere arkadaşlarım tarafından şımartılmak hoşuma gider..haaa birde alışverişin bahanesi oluyor..bu gün çok güzel bir ütü aldım..buhar kazanı falan muhteşem ..dikişlerim harika olacak..ben aslan burcuyum aslında. para harcamak benim için muhteşem bir şeydir...kendime para harcamayı hoş karşılatmak için..ama bu gün benim hüviyetteki doğum günüm dedim.. eve geldim..kendimi çok iyi hissediyorum sayende dışarı çıktım izmirin havası harika ..kordanda aşıklar elele..miting de vardı durdum alkışladım hepsini..sağol ablam yaaa..iyiki dışarı çıktım, çok güzel vakit geçirdim..