Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 03:07 PM   #10 (permalink)
fatale
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: Kozmik Rehber

Hayatın çeşnisi, yanlışlarımızla yanlış olan bizler.Yanlış olmamaya gösterdiğimiz onca özen boşa mı gidiyor dersiniz? Çocukluğumuz, delikanlılığımız, genç kızlığımız, yetişkinliğimiz ve hatta yaşlılığımız Aman yanlış olmasın, Aman yanlış olmayalım ile geçerken, yıllardır farkında olmadan boşa mı kürek çektik dersiniz ?

Oysaki yanlışlara başka boyuttan baktığımızda, yanlışların, hayat içinde yapılmaması değil tam aksine yapılması, olunması gereken deneyimler olduğunu fark ederiz.

Dünyanın oluşumundan bu yana, aynı havayı soluduğumuz canlı çeşitlerinin nasıl oluştuğunu hiç düşündünüz mü? 4.5 milyar yıllık dünyamız, insan yaşamından önce 500 yıl boyunca hayvan yaşamına ev olmuştur. Şekillenen dünyamıza çarpan her bir meteorun yarattığı etki, yaşam birimlerinin DNA larını etkileyerek DNA da yanlış kopyalanmaya neden olmuştur. Her bir yanlış DNA ise bize seyrederken hayranlık duyduğumuz,dinazorla r döneminden günümüze kadar uzanan, yaşamın can damarı çeşitlemeyi sunmuştur.

Bu günlük haftalık aylık yıllık yaşama inatla gitmeyeceğim diye direnenlerimiz içinse asırlık hayatlarımızdaki yanlışlar içinde geçerli değil midir? Her kezin doğru olduğu bir yaşantının tuzu biberi olur mu dersiniz? Artık genlerimize yerleştirip nesillere aktardığımız yanlış olma korkusuna farklı bakmaya hazır olduğumuz bu bilinçlenme uyanışında nice yanlışlara diye kutlamalar yapma zamanı. Ben yanlışım ve hayatın tuzu biberi ışığıyım deme zamanı.

Bunda bir adım öte gidip ne yanlış ne doğru sadece ışık olan ben varım da diyebilirsiniz

Kozmik Rehber